Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 sep 2015 - Anul XX, nr. 205 (6017)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Incendiu de proporţii la trei gospodării din Milişăuţi

Vineri, 4 Septembrie 2015 (13:19:06)Click aici pentru VIDEO
Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Milişăuţi, au intervenit joi cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care a afectat trei gospodării, în oraşul Milişăuţi. Incendiul a fost anunţat la 112 la ora 15.18. În sprijinul pompierilor au intervenit şi 30 de localnici cu mijloace de primă intervenţie, un tractor şi o cisternă.La sosirea pompierilor, ardeau violent o casă şi anexele din două gospodării, aparţinând Constanţei C. şi, respectiv, lui Octavian B., existând pericolul de propagare la proprietăţile învecinate.Dezvoltarea şi propagarea incendiului au fost favorizate de două butelii de aragaz care au explodat, dar care, din fericire, nu au provocat victime.Incendiul a fost lichidat la ora 17:30.Constanţei C. i-au ars casa pe 60 de metri pătraţi, depozitul de furaje, adăpostul de animale şi magazia de lemne pe o suprafaţă totală de aproximativ 90 de metri pătraţi, circa 7 metri cubi lemn de foc, trei tone de furaje, mobilier şi electrocasnice.Lui Octavian B. i-au ars o anexă pe 12 metri pătraţi şi acoperişul adăpostului de animale pe 15 metri pătraţi.Flăcările au afectat şi o a treia gospodărie, aparţinând lui Gheorghe D., unde au degradat izolaţia din polistiren a casei pe o suprafaţă de 30 de metri pătraţi şi două ferestre din PVC.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un cablu defect, se precizează în comunicatul pompierilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu de proporţii la trei gospodării din Milişăuţi.
 Vizualizări articol: 2137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiu de proporţii la trei gospodării din Milişăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei