Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iun 2015 - Anul XX, nr. 136 (5948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mobilizare de forţe după un apel fals la 112 despre prăbuşirea unui avion în pădure

Marţi, 16 Iunie 2015 (11:10:01)
Dispeceratul pompierilor militari suceveni a fost anunţat luni seară, la ora 21.57, de către Ion C., prin numărul unic de urgenţă 112, faptul că o aeronavă de mici dimensiuni s-ar fi prăbuşit în fondul forestier de pe raza comunei Voitinel.Spre locul menţionat s-au deplasat imediat militari şi tehnică de intervenţie de la subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina" al judeţului Suceava din Rădăuţi, Siret şi Vicovu de Sus. De asemenea, la sediul inspectoratului s-a constituit Grupa Operativă.În sprijinul pompierilor militari a intervenit personal de la Poliţie, Jandarmerie, Poliţia de Frontieră, Direcţia Silvică, Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Voitinel, Vicovu de Jos şi Vicovu de Sus, precum şi de la Serviciul Salvamont.În total, la acţiunea de căutare/salvare au participat 101 persoane cu 36 de autovehicule, din care 11 maşini de teren.Căutările s-au efectuat pe o arie în proiecţie pe hartă de circa 10 kilometri pătraţi, în condiţii de noapte şi de teren accidentat, inclusiv cu camere cu termoviziune şi autoturisme off-road, şi au durat până în jurul orei 3 dimineaţa.Din fericire, evenimentul anunţat nu s-a confirmat, dovedindu-se o alarmă falsă. Însă, din păcate, pentru această misiune s-au folosit resurse importante, atât umane cât şi tehnice, care ar fi putut fi solicitate în acelaşi timp, într-o altă zonă a raionului de intervenţie, pentru salvarea vieţilor oamenilor şi bunurilor acestora.„Amintim că, în conformitate cu articolul 32 din Ordonanţa de Urgenţă 34 din 19 martie 2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă, alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei”, se precizează în comunicatul pompierilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mobilizare de forţe după un apel fals la 112 despre prăbuşirea unui avion în pădure.
 Vizualizări articol: 1642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Mobilizare de forţe după un apel fals la 112 despre prăbuşirea unui avion în pădure4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Facturati-i tot trimis de
(16 iun 2015, 12:30:34
Ar trebui pus la plata pentru absolut tot, pe langa amenda : deplasare de masini, oameni etc. Dupa ce va scoate din buzunar cateva mii de lei, poate se linisteste cu glumitele la 112.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dulceață de zmeură (rețeta bunicii) Cuvantul "dulceata" ar trebui scris cu liniuta de unire langa cuvantul "bunica". "Dulceata-de-bunica". Ori "dulceata-bunicii"? Nu? Cine n-a visat, copil, sa deschida capacul borcanului cu gem, peltea, serbet,... Citeşte