Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 apr 2015 - Anul XX, nr. 85 (5897)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clubul Rotary Suceava-Bucovina organizează Balul Gospodarilor, la Sala de Festivități din Gara Burdujeni

Joi, 16 Aprilie 2015 (09:07:55)
Clubul Rotary Suceava-Bucovina organizează vineri, 17 aprilie 2015, începând cu ora 20.00, evenimentul Balul Gospodarilor, în parteneriat cu Asociația Culturală "Vatra Satului", CN CFR SA Regionala Iași – Gara Burdujeni, Domeniile Lungu din Iași și TVR Iași. Desfășurat la Sala de Festivități din Gara de la Burdujeni, evenimentul este un bun prilej de a repune în lumină un spațiu cu o valoare istorică și arhitecturală deosebită. Un eveniment semnificativ pe harta folclorului românesc, inițiat de interpretul cântecului popular Călin Brăteanu, Balul Gospodarilor va reuni vineri la Suceava interpreți, fanfare și ansambluri folclorice de rezonanță națională. La 10 ani de activitate în slujba folclorului bucovinean și la aniversarea a 10 ani de la revigorarea acestei tradiții de coeziune socială, surpriza pe care a pregătit-o Călin Brăteanu pentru cei prezenți la bal este lansarea albumul personal "Neamul meu și satul meu". Invitații acestui eveniment remarcabil sunt: Alexandru Havriliuc, Viorel Leancă, Alexandru Pugna, Anghelina Timiș Lungu, Ana Ilca Mureșan, Andrei și Margareta Bărbos, Claudia Martinică, Constantin Bahrin, Cornelia Ciobanu, Dan Doboș, Doru Farcaș, Leonard Zamă, Panfil Roată, Nicoleta Hafiuc, Adriana Bucefschi, Silvia Zagoreanu, Lenuța Rusu, Sorin Filip, Manuela Pohoață, Ghiorghiță Rotaru, Vasilica Maruneac, Doru și Anamaria Cotos, Dana Dancilă, Marian Gogan, Laura Erhan, Andreea Chisăliță, Mihaela Cajvan, Ionuț Țanța, Dinu Croitoru, Leonard Raicu, Adrian Semeniuc, Anatol Ciobanu, Livia Adamachi, Ovidiu Aluncăriței, Cosmin Croitoru, Vasile Bădeliță, Trifan Leancă, Gelu Cuzic, Petrică Oloieru, Răzvan Mitoceanu, Bogdan Cotruț, Ionuț Chitic, Constantin Pascal, Fanfara "Trandafirul" Calafindești, Fanfara de la Stamate, Fanfara "Valea Siretului", Mariana Honceru și grupul "Vatra", Ansamblul "Arcanul" USV, Corala ISU Bucovina și Protopopiatul 2 Suceava, Ansamblul "Mugurelul" Iași și Ansamblul "Arcanul" Fundu Moldovei.Intrarea se face pe bază de invitație, iar ținuta obligatorie este costumul popular, indiferent de zonă sau etnie. Clubul Rotary este o organizație a oamenilor de afaceri și a reprezentanților diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate și stimulează relațiile de bună înțelegere între membrii comunității.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clubul Rotary Suceava-Bucovina organizează Balul Gospodarilor, la Sala de Festivități din Gara Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clubul Rotary Suceava-Bucovina organizează Balul Gospodarilor, la Sala de Festivități din Gara Burdujeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei