Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 apr 2015 - Anul XX, nr. 78 (5890)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incendii puternice la o fabrică de mobilă şi la un gater

Duminică, 5 Aprilie 2015 (12:35:33)
Două puternice incendii, unul la Rădăuţi şi unul la Holda, au fost anunţate vineri, respectiv sâmbătă, la Vineri şi sâmbătă o fabrică de mobilă şi la un gater.Militarii Detaşamentului de pompieri Rădăuţi, împreună cu Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă „Mobila”, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o fabrică de producţie mobilier, din municipiul Rădăuţi. Incendiul a fost anunţat vineri, la ora 15.14.Înainte de sosirea pompierilor militari, doi bărbaţi care au suferit arsuri de gradele I şi II au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale şi tratament de specialitate.La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la ciclonul de rumeguş şi la acoperişul halei, existând pericolul de propagare la întreaga clădire şi la secţia de producţie.Incendiul a fost lichidat la ora 17:22.Au ars circa patru metri cubi rumeguş, 80 de saci colectori praf şi aproximativ 100 de metri pătraţi din acoperişul clădirii, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment. Flăcările au degradat instalaţia electrică a ciclonului, patru motoare electrice, instalaţia de exhaustare şi circa 50 de metri pătraţi de zugrăveli interioare.Incendiul a avut drept cauză probabilă flacăra provenită de la cazanul de încălzire defect sau neizolat corespunzător.A doua zi, la ora 19.30, Militarii Detaşamentului de pompieri Vatra Dornei, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Broşteni şi Crucea, au intervenit cu patru autospeciale şi patru motopompe pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală gater, din satul Holda, oraşul Broşteni.La sosirea echipajelor, ardea acoperişul construcţiei, existând pericolul de propagare la o hală învecinată şi la alte anexe.Incendiul a fost lichidat la ora 23:55.Au ars aproximativ 450 de metri pătraţi din acoperişul halei şi circa 250 metri cubi de cherestea. Flăcările au degradat pereţii clădirii în proporţie de 60%. Au mai fost afectate o betonieră, un încărcător frontal, un circular, alte utilaje de prelucrare a lemnului şi un autoturism de teren.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul (sau scânteile) provenit din coşul de fum deteriorat.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendii puternice la o fabrică de mobilă şi la un gater.
 Vizualizări articol: 2699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendii puternice la o fabrică de mobilă şi la un gater0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei