Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mar 2015 - Anul XX, nr. 74 (5886)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Iepuraşul te înnoieşte de Paşte”, la Shopping City Suceava

Marţi, 31 Martie 2015 (15:00:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
În perioada 1-10 aprilie, la Shopping City Suceava se desfăşoară Campania „Iepuraşul te înnoieşte de Paşte”, care oferă sucevenilor şansa de a câştiga 1.600 de premii instant şi marele premiu, o bucătărie complet mobilată de Mobexpert – „expertul tău în mobilier”. Zilnic, în perioada 1-10 aprilie, iepuraşul de Paşte îi invită pe cumpărători să descopere sub taloanele răzuibile zeci de electrocasnice, constând în cafetiere, blender-e şi prăjitoare de pâine oferite de magazinul Electrotop, precum şi fierbătoare, cozonaci proaspeţi şi iepuraşi de ciocolată Carrefour, pentru o masă festivă delicioasă. Curăţenia generală înainte de sărbători va fi mai uşoară pentru cei care vor descoperi sub taloanele răzuibile unul dintre abonamentele lunare oferite de curăţătoria şi spălătoria Crizantema din incinta Shopping City Suceava. Marele câştigător al campaniei, care va extrage talonul răzuibil norocos, se va bucura de o bucătărie nouă şi modernă, complet mobilată de Mobexpert. Pentru a participa la campanie, clienţii trebuie să facă cumpărături de minimum 150 de lei pe un singur bon de casă sau pe bonuri cumulate, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava, şi să se prezintă la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo pentru a extrage talonul răzuibil câştigător. Shopping City Suceava nu i-a uitat nici pe copii, care sunt invitaţi, în perioada 4-10 aprilie, împreună cu părinţii şi bunicii, într-un decor special amenajat, să picteze cele mai frumoase ouă gigant din oraş şi să se fotografieze cu iepuraşul care a poposit la Shopping City Suceava pentru a se distra alături de cei mai cuminţi dintre ei. Mai mult, iepuraşul îi invită pe cei mici să participe împreună la „vânătoarea de ouă” de pe 4 aprilie pentru a se distra şi a câştiga numeroase surprize dulci.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Iepuraşul te înnoieşte de Paşte”, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Iepuraşul te înnoieşte de Paşte”, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Babic sârbesc de Buzău Dintre toate cărnurile tocate și vârâte în maț, două sunt specifice Buzăului și de neîntâlnit altundeva: cârnații de Pleșcoi și babicul sârbesc de Buzău.Babicul se face din carne de porc (pulpă), tăiată cu... Citeşte