Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 dec 2014 - Anul XIX, nr. 285 (5794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tânărul de 24 de ani care şi-a abandonat maşina în timp ce era urmărit de poliţie a fost prins

Duminică, 7 Decembrie 2014 (12:30:44)
Un tânăr de 24 de ani, din Straja, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar fratele său de 29 de ani se află sub control judiciar şi are interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 60 de zile după ce primul dintre ei, aflat la volanul unui autoturism, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, iar după o urmărire în trafic a abandonat maşina. La faţa locului s-a prezentat fratele în vârstă de 29 de ani, care a declarat că el a condus autoturismul, dar care a ajuns pentru 24 de ore în arestul poliţiei pentru mărturie mincinoasă, maşina implicată în urmărire, un Audi A8, fiind indisponibilizată de poliţişti.Tânărul de 24 de ani, Dănuţ Ursulean, a fost identificat de poliţiştii orașului Vicovu de Sus și este cercetat în calitate de suspect pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respective ori a cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de conduce autovehicule pe teritoriul României”. „În cauză s-a dispus reținerea tânărului de 24 de ani pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea dispunerii măsurilor preventive. Cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Suceava”, se precizează în comunicatul poliţiei.Urmărirea în care a fost implicat Dănuţ Ursulean a avut loc joi, în jurul orei 15.00, când un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a efectuat semnal regulamentar de oprire, pe raza localităţii, unui autoturism Audi A 8, înmatriculat în Marea Britanie. Autoturismul era filat de mai multe echipaje de poliţie, inclusiv de poliţie de frontieră, pentru că exista suspiciunea că este folosit la contrabandă de Dănuţ Ursulean, în vârstă de 24 de ani, din Straja.Şoferul a refuzat însă să oprească la semnalul agenţilor şi a reuşit să-şi piardă urma. Conform subcomisarului Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, „în timpul urmăririi conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în șanțul de pe marginea drumului, după care a fugit pe jos, spre o zonă împădurită din apropiere”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul de 24 de ani care şi-a abandonat maşina în timp ce era urmărit de poliţie a fost prins.
 Vizualizări articol: 1692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânărul de 24 de ani care şi-a abandonat maşina în timp ce era urmărit de poliţie a fost prins0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei