Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 sep 2014 - Anul XIX, nr. 227 (5736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Directori de şcoli riscă să fie sancţionaţi dacă nu încep procedurile pentru autorizarea sanitară

Marţi, 30 Septembrie 2014 (16:31:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Conducerile a 92 de unităţi de învăţământ din judeţul Suceava riscă să fie sancţionate în situaţia în care nu încep procedurile în vederea autorizării sanitare a şcolilor şi grădiniţelor pe care le conduc. Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a declarat marţi, după şedinţa Colegiului Prefectural, că cele 92 şcoli şi grădiniţe ar îndeplini condiţiile pentru a fi autorizate din punct de vedere sanitar, pentru a putea funcţiona în legalitate, însă conducerile lor nu au depus nici până în momentul de faţă documentaţia necesară la Direcţia de Sănătate Publică (DSP). Afirmaţia prefectului a fost făcută după ce şeful DSP Suceava, Ludovic Abiţei, a declarat că stadiul autorizării celor 92 de unităţi şcolare „este unul sumbru”. Ludovic Abiţei a spus că toate cele 92 de şcoli şi grădiniţe care ar putea intra în sistemul de evaluare în vederea obţinerii autorizaţiei sanitare au fost verificate în perioada 25 august – 5 septembrie 2014 de inspectorii de sănătate publică. El a arătat că după data de 5 septembrie, nici un director de la cele 92 de unităţi de învăţământ nu s-a prezentat la DSP pentru a depune documentaţia necesară în vederea obţinerii autorizării. „Dacă de la începutul anului până pe data de 25 august au fost 14 unităţi şcolare care au cerut autorizarea, din care 11 au fost onorate, iar celelalte trei mai urmează să mai facă nişte remedieri, la celelalte 92 de şcoli şi grădiniţe, de la 5 septembrie şi până azi nu a depus nimeni nici un dosar”, a spus Abiţei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directori de şcoli riscă să fie sancţionaţi dacă nu încep procedurile pentru autorizarea sanitară.
 Vizualizări articol: 1831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Directori de şcoli riscă să fie sancţionaţi dacă nu încep procedurile pentru autorizarea sanitară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei