Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mai 2014 - Anul XIX, nr. 123 (5632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bătrână de 86 de ani, moartă într-un puternic incendiu ce i-a cuprins casa

Duminică, 1 Iunie 2014 (10:56:05)

O femeie în vârstă de 86 de ani a murit într-un puternic incendiu care i-a cuprins casa, cauza cea mai probabilă pentru izbucnirea focului fiind o lumânare uitată aprinsă.

Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Coşna, a intervenit sâmbătă cu trei autospeciale, două motopompe şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Coşna. Incendiul a fost anunţat prin 112 la ora 11.40.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperişul şi mansarda locuinţei, construcţie P+M din lemn, cu învelitoare din şindrilă, existând pericolul de propagare la o casă aflată în imediata apropiere.

După lichidarea incendiului, la ora 14:20, în interiorul casei a fost găsită decedată proprietara, T.A., în vârstă de 86 de ani. O altă femeie prezentă la faţa locului, Ileana S., în vârstă de 58 de ani, a suferit un atac de panică. După ce i-au acordat primul ajutor medical, pompierii paramedici au transportat-o cu ambulanţa SMURD la Spitalul Municipal Vatra Dornei, pentru investigaţii suplimentare.

Au ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de 135 metri pătraţi şi mansarda pe 90 de metri pătraţi. Flăcările au mai afectat geamuri şi o uşă de la casa învecinată.

„Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unei lumânări, lăsată aprinsă şi nesupravegheată”, se precizează în comunicatul pompierilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână de 86 de ani, moartă într-un puternic incendiu ce i-a cuprins casa.
 Vizualizări articol: 2649 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrână de 86 de ani, moartă într-un puternic incendiu ce i-a cuprins casa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei