Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 apr 2014 - Anul XIX, nr. 90 (5599)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Patru focuri de armă şi peste 3.000 de pachete de ţigări confiscate, la Straja

Marţi, 22 Aprilie 2014 (11:43:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 3.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost reţinute de poliţiştii de frontieră suceveni, după o acţiune desfăşurată la finele săptămânii trecute, la Straja. Conform celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina a depistat în apropierea frontierei de stat doi bărbaţi care încărcau într-un autoturism marca Audi A4, cu numere de înmatriculare britanice, mai multe colete voluminoase.

În momentul când au văzut poliţiştii, suspecţii au abandonat autoturismul şi, profitând de terenul accidentat, au fugit spre localitatea Straja. Pentru că persoanele suspecte nu s-au supus somaţiilor prin voce, lucrătorii de la graniţă au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase patru  focuri de avertisment, în plan vertical. În autoturismul abandonat au fost descoperite mai multe colete cu ţigări de provenienţă ucraineană, iar în urma inventarierii acestora au fost înregistrate 3.050 pachete, în valoare de peste 30.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării şi se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate, a precizat comisarul-şef Poroch Seriţan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru focuri de armă şi peste 3.000 de pachete de ţigări confiscate, la Straja.
 Vizualizări articol: 2610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Patru focuri de armă şi peste 3.000 de pachete de ţigări confiscate, la Straja5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tigarete pt romanii din toata tara trimis de
(22 apr 2014, 22:46:22
bai fratilor , pe partea botosanilor , prin manoleasa trec cu tigari ca si cum trec taranii cu porumb sau cartofi si nimeni nu le are grija . comuna asta manoleasa apartine de ukcraina? .....da de aia politia de frontiera nu le are grija si de aia politistii au masini bengoase , e ok , afacerile sunt ok pe traseul ala

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei