Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2014 - Anul XIX, nr. 57 (5566)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Biciclistă accidentată de un şofer care a plecat de la locul faptei

Miercuri, 12 Martie 2014 (11:01:56)

Un şofer a accidentat uşor o biciclistă, iar apoi a plecat de la locul faptei, revenind în timp ce poliţiştii făceau cercetări la faţa locului.

Marţi, în jurul orei 15.30, pe strada Pictor Nicolae Grigorescu din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un bărbat de 30 ani, din comuna Stulpicani, în timp ce conducea autoturismul, la intersecția cu străzilor Trandafirilor și 22 Decembrie, nu a respectat semnificația indicatorului ”Oprire” și a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă regulamentar pe drumul prioritar de o femeie de 45 ani. În urma impactului femeia a fost proiectată pe carosabil, suferind leziuni uşoare.

După accident, conducătorul auto a oprit autoturismul și a discutat cu victima, a  ridicat bicicleta de pe carosabil și a poziționat-o pe trotuar, după care, motivând că va scoate autoturismul pe care îl conducea în afara părții carosabile pentru a nu bloca traficul rutier, s-a urcat la volanul acestuia și a plecat de la fața locului.

Pe timpul cercetării locului faptei efectuate de polițiști, conducătorul auto a revenit și a precizat faptul că, după producerea accidentului, întrucât a discutat cu victima, iar aceasta i-a spus că nu a suferit leziuni, a plecat cu autoturismul în curtea unui spital, situat în imediata apropiere, unde are o soră internată, loc unde a fost găsit și autoturismul implicat în accident și care prezenta ușoare avarii.

„Atât conducătorul auto cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biciclistă accidentată de un şofer care a plecat de la locul faptei.
 Vizualizări articol: 1328 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biciclistă accidentată de un şofer care a plecat de la locul faptei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei