Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 ian 2014 - Anul XIX, nr. 10 (5519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosare penale pentru un şofer şi un mopedist implicaţi într-un accident rutier pe care nu l-au anunţat la poliţie

Joi, 16 Ianuarie 2014 (11:30:58)

Miercuri, la ora 13.00, la sediul Secției 14 Poliție Rurală Vama s-a prezentat Ilie B., de 44 ani, din localitate, care a declarat că în seara zilei precedente a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia este posibil să fi rezultat vătămarea corporală a unei persoane.

Din cercetări a rezultat că marţi seara, la ora 19.45, Vasile B. a condus un autoturism pe DN 17, în localitatea Vama, iar când a ajuns în dreptul locuinței sale a virat spre dreapta pentru a pătrunde în curte, fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune cu mopedul condus de Vasile D., de 28 ani, localnic, care circula din spatele său, pe marginea din dreapta a părții carosabile.

Urmare a producerii accidentului rutier, deși mopedistul acuza leziuni și dureri în zona umărului stâng, a căzut de comun acord cu şoferul să nu declare la poliție producerea accidentului, primul asumându-și vina de producere a accidentului rutier.

Ilie B. şi-a parcat autoturismul în curte, iar mopedul implicat în accident l-a pus într-o dependință a locuinței, motivând că Vasile D. a plecat de la locul accidentului fără să ia scuterul.

La ora 20.15, mopedistul s-a prezentat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, leziunile suferite necesitând pentru vindecare 14 - 20 zile. Acesta a declarat că leziunile sunt ca urmare a căderii dintr-un vehicul cu tracțiune animală în afara drumului public și a refuzat internarea.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au constatat că mopedistul nu posedă permis de conducere.

Miecuri, ambii bărbaţi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Conducătorul mopedului nu purta cască de protecție și nici îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante.

În comunicatul poliţiei se precizează: „În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală faţă de Ilie B., pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului de către conducătorul auto implicat într-un accident în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane și modificarea locului producerii accidentului rutier, și față de Vasile D., pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și părăsirea locului accidentului rutier de către conducătorul auto implicat într-un accident în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, urmând să se dispună procedural”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dosare penale pentru un şofer şi un mopedist implicaţi într-un accident rutier pe care nu l-au anunţat la poliţie.
 Vizualizări articol: 1463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dosare penale pentru un şofer şi un mopedist implicaţi într-un accident rutier pe care nu l-au anunţat la poliţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei