Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 295 (5502)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Evaluarea activităţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava

Miercuri, 18 Decembrie 2013 (15:15:49)
Miercuri, 18 decembrie, în Sala „Ştefan cel Mare” din cadrul Palatului Adinistrativ Suceava s-a desfăşurat Evaluarea activităţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava în anul 2013, eveniment la care au participat Florin Sinescu – prefectul judeţului Suceava, Cătălin Nechifor – preşedintele Consiliului Judeţean, reprezentanţi ai instituţiilor din judeţ cu care inspectoratul colaborează şi cadre ale unităţii. Din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei a participat col. Aurel Moise, şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică.În cadrul activităţii de evaluare, inspectorul-şef al IJJ Suceava, mr. Marian Mihai Lungu, a prezentat activităţile organizate, misiunile executate şi rezultatele obţinute în anul în curs, precum şi aspecte privind neajunsurile şi problemele cu care s-a confruntat inspectoratul.Principala misiune a inspectoratului, asigurarea ordinii publice şi restabilirea acesteia, cu ocazia celor 508 manifestări de protest, cultural-artistice, religioase, sportive, vizitelor oficiale, a avut un caracter preponderent preventiv şi s-a desfăşurat fără incidente la nivelul siguranţei participanţilor.În perioada analizată, s-au asigurat măsuri de ordine publică cu ocazia desfăşurării a 58 de manifestări de protest. Cele 167 de misiuni prilejuite de manifestările sportive au vizat în principal meciurile de handbal, de fotbal, precum şi întrecerile de la Vatra Dornei din cadrul ,,Cupei Europene la Sanie” şi ,,Cupei Mondiale la Sanie”.Un alt segment de activitate l-a constituit asigurarea ordinii publice la manifestările cultural – artistice, religioase sau cu caracter promoţional, fiind înregistrate 278 de misiuni pe această linie.Restabilirea ordinii publice a fost abordată pe două direcţii de acţiune: intervenţia pentru restabilirea ordinii publice (scandaluri dintre familiile de etnie romă din localităţile Gulia, Arbore, Mironu, Şcheia şi Voivodeasa); intervenţia în sprijinul persoanelor care au solicitat ajutor prin 112 a fost materializată în 623 de acţiuni.Pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, efectivele de jandarmi au constatat 117 infracţiuni. Acestora li se adaugă 266 de infracţiuni constatate în cadrul patrulelor mixte cu poliţia.De asemenea, au fost aplicate 5.964 sancţiuni contravenţionale, au fost depistaţi 4 urmăriţi, au fost puse în aplicare 1.896 de mandate de aducere emise de organele judiciare.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evaluarea activităţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 1450 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Evaluarea activităţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei