Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 292 (5499)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prefectul le-a cerut primarilor să convoace comisiile locale de fond funciar

Duminică, 15 Decembrie 2013 (11:49:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, le-a cerut primarilor să convoace comisiile locale de fond funciar pentru a soluţiona cazurile persoanelor care au hotărâri judecătoreşti de obligare la punere în posesie. Sinescu a trimis în acest sens o circulară tuturor primăriilor din judeţ arătând că în situaţia în care amplasamentele terenurilor sunt identificate trebuie să fie demarate de urgenţă procedurile pentru punerea în posesie a celor îndreptăţiţi.

„Am înaintat o circulară către toți primarii ca să identifice aceste categorii de persoane care nu şi-au primit până în prezent drepturile funciare şi în situația în care au hotărâri judecătorești de obligare la punere în posesie cu un amplasament identificat în teren să putem în cel mai scurt timp să trecem la efectuarea procedurii pentru punerea în posesie şi emiterea titlului de proprietate. După data de 10 ianuarie urmează ca şi celelalte categorii care nu sunt prevăzute acum pentru a fi soluționate pe legea 165 să le abordăm caz după caz astfel încât prevederile legale să fie respecte, adică toți proprietarii de terenuri să aibă emise titlurile de  proprietate și să fie puși efectiv în posesia terenurilor până în anul 2016”, a declarat Sinescu. 

Comisia judeţeană de fond prezidată de prefect a soluţionat în şedinţa de la finele săptămânii 21 de astfel de cazuri. Astfel a fost reconstituit dreptul de proprietate pentru patru persoane care au avut hotărâri judecătoreşti definitive pentru 50 de hectare de pădure. Pentru alte 17 persoane s-a reconstituit dreptul de proprietate pentru teren arabil în suprafeţe cuprinse între 10, 20 sau 30 de ari. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul le-a cerut primarilor să convoace comisiile locale de fond funciar.
 Vizualizări articol: 1441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectul le-a cerut primarilor să convoace comisiile locale de fond funciar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei