Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 291 (5498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbaţi prinşi la o lună şi jumătate după ce au tăiat 30 de arbori

Vineri, 13 Decembrie 2013 (11:23:53)

Miercuri, în urma unor informații obținute privind tăierea ilegală de arbori, agenţii din cadrul Postului de Poliție Vadu Moldovei, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Vadu Moldovei și ITRSV Suceava, s-au deplasat în U.P. V Fundoaia, unde au constatat că au fost tăiați 30 de arbori nemarcați.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că  Ion N., de 30 de ani, și Ionel P., de 33 de ani, ambii din comuna Vadu Moldovei, s-au deplasat, primul la sfârșitul lunii noiembrie, iar cel de-al doilea pe 5 decembrie 2013, în U.P.V Fundoaia, de unde au tăiat 20, respectiv 10 arbori nemarcați, pe care i-au transportat cu căruța.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ”tăiere ilegală de arbori”, faţă de Ionel P., deoarece valoarea prejudiciului produs este mai mare de 5 ori decât prețul mediu al unui metru cub de masă lemnoasă pe picior, suma fiind de 1310 lei, iar față de Ion N. s-a luat măsura sancționării contravenționale în sumă de 2.000 lei, valoarea prejudiciului fiind mai mică decât limita minimă pentru a se constitui infracțiune.

„Atragem atenţia persoanelor cu preocupări infracţionale în acest domeniu, că în perioada următoare astfel de controale vor continua şi se vor intensifica, astfel încât tăierea şi comercializarea materialului lemnos, să se desfăşoare în deplină legalitate”, avertizează poliţia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbaţi prinşi la o lună şi jumătate după ce au tăiat 30 de arbori.
 Vizualizări articol: 1446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbaţi prinşi la o lună şi jumătate după ce au tăiat 30 de arbori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei