Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 243 (5450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimente cu stil, în acest weekend, la Iulius Mall

Vineri, 18 Octombrie 2013 (12:23:32)

Iulius Mall Suceavaa pregătit evenimente cu totul deosebite pentru acest sfârşit de săptămână. O paradă a maşinilor de epocă, cumpărături cu stil, teatru de păpuşi, ateliere creative şi alte activităţi distractive pentru copii sunt propunerile îndrăgitei destinaţii de petrecere a timpului liber.

Duminică, 20 octombrie, pasionaţii de automobile care au sfidat timpul pot admira veritabile exponate de colecţie, în parcarea Iulius Mall Suceava. Retro Parada Toamnei este un eveniment organizat de Retromobil Club România şi este dedicat vehiculelor de epocă, impunătoare prin frumuseţea şi unicitatea lor.

Până pe 27 octombrie, sesiunile de shopping la Iulius Mall aduc clienţilor premii la modă. Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele preferate intră în cursa pentru cele mai atractive premii ale acestui sezon: trei sesiuni de shopping în compania renumitului designer Cătălin Botezatu, în valoare de 500 de euro fiecare. Zilnic, primii 100 de clienţi care depăşesc acest cuantum sunt răsplătiţi cu cecuri de cumpărături, băuturi răcoritoare şi delicii din ciocolată.

Din acest weekend, Iulius Mall le propune şi prietenilor de pe pagina de Facebook o competiţie cu stil. Participanţii trebuie să încarce, la secţiunea concurs, în perioada 18-28 octombrie, cea mai fashion fotografie a lor. Cel mai norocos dintre ei va câştiga o sesiune de shopping în valoare de1.000 de lei, alături de cel mai apreciat creator de modă român, Cătălin Botezatu.

Sâmbătă,de la ora 16.00, cei mici îşi dau întâlnire cu îndrăgitul clovn Bobo, care îi aşteaptă cu cele mai distractive jocuri. Copiii vor participa la concursuri cu premii, vor desena, vor modela baloane şi se vor amuza la glumele simpaticului personaj. Tot sâmbătă, de la ora 12.00, ştrengarii vor putea participa la atelierele de creaţie susţinute la KidsLand.

Evenimentele dedicate copiilor continuă şi duminică, de la ora 12.00, în zona Kidsland, cu un spectacol oferit de Teatrului de Păpuşi „Puppet”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evenimente cu stil, în acest weekend, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evenimente cu stil, în acest weekend, la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei