Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 227 (5434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un tânăr băut şi fără permis a furat o maşină şi bunuri din alte trei autoturisme

Luni, 30 Septembrie 2013 (12:32:19)

Un tânăr băut şi fără permis din Vatra Dornei a furat o maşină cu care a avariat alte două autoturisme, apoi a abandonat-o şi a încercat să fure alte maşini, dar s-a mulţumit doar cu ce a găsit prin interior: CD-uri, o trusă de scule, cuţite, bucşe, acte.

Duminică, la ora 07.30, un  echipaj din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei, aflat în serviciul de patrulare în zona străzii Chiliei din localitate, a identificat pe carosabil un autoturism înmatriculat în străinătate, care avea portierele deschise și cheia în contact.

În cauză s-au efectuat verificări, fiind identificat proprietarului autoturismului abandonat, în persoana lui Isidor O., de 30 ani, localnic.

În urma măsurilor întreprinse, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul a fost sustras de Andrei C., de 21 ani, din municipiul Vatra Dornei, faţă de care, s-a dispus reţinerea 24 ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”furt calificat”, ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului”, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.00, Andrei C., aflându-se în stare de ebrietate, a sustras autoturismul lui Isidor O., parcat pe strada Schitului și după ce a încercat să-l pună în mişcare, efectuând manevra de întoarcere, a avariat alte două autoturisme parcate în apropiere.

Ulterior, autorul s-a deplasat cu autoturismul sustras până pe strada Podu Verde, în zona Gării Vatra, unde l-a abandonat. După aceasta, autorul s-a deplasat pe strada Pinului, unde a încercat să fure autoturismul lui Liviu R., de 47 ani, localnic, dar nu a reușit să-l pornească, însă a sustras din torpedou două cuţite, 9 CD-uri audio şi un set de chei de la locuinţa părţii vătămate, valoare totala a prejudiciului fiind de 600 lei.

În continuare a pătruns în autoturismul lui Bogdan M., de 35 ani, din municipiul Vatra Dornei, parcat în zona gării, pe care nu a reuşit să-l pornească, însă a sustras certificatul de înmatriculare şi o trusa de scule, valoarea prejudiciului fiind de peste 2.000 lei, și în autoturismul lui Cristinel M., parcat pe strada Bistriţa, de unde a sustras 4 bucşe auto uzate, în valoare de 20 lei.

„Autorul a fost introdus în arestul IPJ Suceava”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr băut şi fără permis a furat o maşină şi bunuri din alte trei autoturisme.
 Vizualizări articol: 1312 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Un tânăr băut şi fără permis a furat o maşină şi bunuri din alte trei autoturisme1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei