Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 225 (5432)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătaie între ocupanţii unei maşini şi proprietarii gardului în care s-au izbit

Vineri, 27 Septembrie 2013 (12:31:15)

Un accident minor, cu o maşină intrată într-un şanţ, s-a transformat într-o bătaie generală în urma unor neînţelegeri dintre ocupanţii autoturismului şi familia în gardul căreia au intrat.

Joi, în jurul orei 19.00, Vasile C., din comuna Straja, a sesizat poliția prin 112 despre faptul că în zona locuinței sale s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale și ulterior între membrii familiei acestuia și pasagerii din autovehiculul implicat s-a iscat o altercație.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 18.50, Constantin H., de 27 ani, localnic, în timp ce conducea autoturismul de teren pe un drum comunal, datorită faptului că nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum acoperit cu pietriș, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în șanțul din partea stângă, distrugând două plase de gard de la locuința aparținând lui Vasile C.

În acest autoturism, în calitate de pasageri se mai aflau Ioan B., de 20 ani, Gheorghe C., de 23 ani, și Iliuță H., toţi localnici. După producerea impactului, între familia cu gardul avariat, Vasile C., Ana C., de 44 ani, și Petru C., de 21 ani, pe de o parte, și pasagerii din autoturism, pe cealaltă parte, s-a iscat o discuție contradictorie referitoare la împrejurările producerii incidentului. Astfel, Ioan B. și Gheorghe C., i-au lovit pe cei trei membri ai familiei, iar la rândul său, Ana C. l-a lovit pe Ioan B., acesta din urmă deplasându-se la Spitalul Județean Suceava, pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

De asemenea, la Spitalul municipal Rădăuți, s-au deplasat și Petru și Ana C.

Constantin H. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrucât din declarațiile familiei rezultă că la volanul autoturismului de teren, în momentul producerii accidentului, s-ar fi aflat Ioan B., un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Suceava s-a deplasat la spital în vederea testării și recoltării probelor biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei, acesta refuzând atât testarea, cât și recoltarea probelor biologice de sânge.

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările sunt continuate de poliţiştii, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii incidentului”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie între ocupanţii unei maşini şi proprietarii gardului în care s-au izbit.
 Vizualizări articol: 672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătaie între ocupanţii unei maşini şi proprietarii gardului în care s-au izbit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei