Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 219 (5426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fost director al SC Servicii Comunale SA Rădăuţi, găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate

Vineri, 20 Septembrie 2013 (14:47:23)

 

Fostul director al SC Servicii Comunale SA Rădăuţi Romeo Adrian Răuțu a fost găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate (ANI), acesta fiind şi funcţionar public în primăria rădăuţeană în timp ce ocupa funcţia de director al societăţii locale de prestări servicii.

„Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui Romeo Adrian Răuțu, funcționar public în cadrul Primăriei municipiului Rădăuți - Direcția Poliția Locală, întrucât, pe lângă funcția publică deținută în cadrul primăriei, a ocupat, în perioada 4 octombrie 2012 - 18 februarie 2013, și funcția de director general al SC Servicii Comunale SA Rădăuți, încălcând, astfel, dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. c) din Legea nr. 161/ 2003, potrivit cărora <Funcţionarii publici nu pot deţine alte funcţii şi nu pot desfăşura alte activităţi, remunerate sau neremunerate, în cadrul […] societăţilor comerciale>”, se precizează într-un comunicat al ANI.

Romeo Adrian Răuțu a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare şi nu a depus la dosar un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare.

Conform legii, „persoana […] față de care s-a constatat […] starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică […] pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fost director al SC Servicii Comunale SA Rădăuţi, găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate.
 Vizualizări articol: 1274 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fost director al SC Servicii Comunale SA Rădăuţi, găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei