Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 209 (5416)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tată şi fiu, bătuţi în propria curte, la Pătrăuţi

Luni, 9 Septembrie 2013 (13:29:42)

Doi bărbaţi, tată şi fiu, din Pătrăuţi, au fost agresaţi în curtea gospodăriei lor de membrii altei familii, totul plecând de la o ceartă în faţa unui bar din localitate.

Duminică, la ora 22.14, agenţii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați de Maria B., din comuna Pătrăuți, despre faptul că în curtea locuinței sale au pătruns fără drept Ioan L., de 21 de ani, și Virgil L., de 46 de ani, care i-au agresat fizic pe tatăl ei, Ionel B., de 44 de ani, și pe fratele ei, Vasile B., de 20 de ani.

În urma primelor verificări, polițiștii au stabilit că în jurul orei 20.10, Ioan L. și Vasile B., de 20 de ani, ambii din Pătrăuți, au avut o altercație în zona unui bar.

Ulterior, Ioan L. s-a deplasat la locuința lui Vasile B., a sărit gardul și a intrat în curte, înarmat cu o bucată de lemn, reproșând faptul că în timpul altercației avute anterior și-a pierdut telefonul.

Cei doi au început să se lovească, moment în care au intervenit și Ionel B., pe de o parte, și Virgil L., tatăl lui Ioan L., și Bogdan L., pe de altă parte.

Persoanele implicate s-au lovit reciproc, provocându-și leziuni, fiind necesară interveniția a două ambulanțe, care i-au preluat pentru îngrijiri medicale pe Ioan L., cu diagnosticul ”contuzie piramidală nazală și traumatism cranio-facial”, Ionel B., cu diagnosticul de ”traumatism cranio-cerebral”, și Vasile B., cu diagnosticul de ”traumatism cranio-cerebral”.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate față de Ioan L., Virgil L. și Bogdan L. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu și, în funcție de poziția procesuală a părților implicate, se vor efectua cercetări privind infracțiunea de lovire sau alte violențe, cauza urmând a fi soluționată procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tată şi fiu, bătuţi în propria curte, la Pătrăuţi.
 Vizualizări articol: 1563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tată şi fiu, bătuţi în propria curte, la Pătrăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei