Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 207 (5414)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Control asupra transportului de mărfuri şi persoane, soldat cu amenzi de peste un miliard de lei vechi

Vineri, 6 Septembrie 2013 (13:13:22)

În zilele de marţi şi miercuri, 3-4 septembrie, poliţiştii Serviciului Rutier, ai formaţiunilor rutiere Vatra Dornei şi Rădăuţi şi ai Serviciului de Investigare a Fraudelor, în colaborare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier(ISCTR) Suceava, au desfăşurat o acţiune de verificare a autovehiculelor care efectuează transport rutier public de mărfuri şi persoane, care s-a soldat cu amenzi în valoare de peste un miliard de lei vechi.

Poliţiştii au constatat 2 infracţiuni, au reţinut 6 permise şi au aplicat 121 de amenzi, în valoare de 114.260 lei, din care 24, în valoare de 86.020 lei, au fost aplicate pe linie de transport rutier de mărfuri şi persoane.

Printre neregulile constatate, poliţia dă ca exemplu o autoutilitară ce tracta o semiremorcă  aparţinând unei societăţi comerciale din județul Iaşi și care efectua activităţi de transport utilizând un tahograf defect. Totodată, şoferul autoutilitarei, Nicu C., nu a putut prezenta la control legitimaţia de serviciu valabilă, societatea comercială fiind sancţionată contravențional.

Un şofer de 25 de ani, din Cluj, Sergiu B., a fost surprins în trafic conducând o autoutilitară ce aparţine unei societăţi comerciale din Cluj şi care avea plăcuţele şi certificatul de înmatriculare retrase pentru lipsă copie conformă licenţă de transport din data de 27 iunie. Şoferului i s-a întocmit dosar penal

În cadrul aceluiaşi control a fost descoperit conducând un autovehicul Sorin Ş., de 46 ani, din municipiul Suceava, care avea o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pentru 90 de zile”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Control asupra transportului de mărfuri şi persoane, soldat cu amenzi de peste un miliard de lei vechi.
 Vizualizări articol: 1661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Control asupra transportului de mărfuri şi persoane, soldat cu amenzi de peste un miliard de lei vechi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei