Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 199 (5406)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Minori de 13-15 ani, autorii unor furturi de la centrala unei catedrale şi de la o şcoală

Miercuri, 28 August 2013 (12:07:34)

Marţi, pe raza judeţului s-au înregistrat două cazuri de furt ai căror autori s-au dovedit a fi minori cu vârsta între 13 şi 15 ani. Doi minori şi un prieten al acestora au furat jgheaburi de scurgere a apei de pe clădirea centralei care alimentează catedrala din Gura Humorului, iar un alt adolescent a furat un calculator din Şcoala Cornu Luncii.

În primul caz, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 02.00, Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată prin 112 despre faptul că trei persoane încearcă să demonteze jgheaburi de scurgere a apei montate pe clădirea centralei care alimentează catedrala din localitate.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat o fată de 15 ani, din localitate, D.M.. Asupra acesteia au fost găsite mai multe bucăţi de jgheaburi despre care a declarat că le-a smuls împreună cu F.D., de 13 ani, şi un prieten de-al acestuia a cărui identitate nu o cunoaşte şi intenţionau să le vândă la un centru de colectare al fierului vechi.

 „Bunurile sustrase au fost ridicate şi urmează a fi predate reprezentanţilor unităţii de cult, care vor preciza ulterior valoarea acestora, precum şi dacă se constituie parte civilă. În cauză se efectuează cercetări faţă de cei trei făptuitori sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Al doilea caz de furt cu autori minori a fost anunţat în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Cornu Luncii fiind sesizați că din interiorul unei unităţi de învăţământ a fost sustras un calculator.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, care a constatat că în noaptea de luni spre marţi persoane necunoscute au pătruns în cancelarie şi au sustras o unitate de calculator, o tastatură, un mouse și cablurile de alimentare ale calculatorului.

În urma efectuării cercetărilor a fost identificat suspectul în persoana lui M.I., de 14 ani, din satul Sasca Mare, comuna Cornu Luncii, care a recunoscut fapta comisă și a înapoiat bunurile integral sustrase.

„S-a întocmit dosar penal față de M.I. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  furt calificat”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minori de 13-15 ani, autorii unor furturi de la centrala unei catedrale şi de la o şcoală.
 Vizualizări articol: 1147 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minori de 13-15 ani, autorii unor furturi de la centrala unei catedrale şi de la o şcoală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei