Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 199 (5406)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţ din Vatra Dornei cercetat pentru mai multe furturi, reţinut de poliţişti

Miercuri, 28 August 2013 (14:40:13)

 

Poliţiştii au reuşit să identifice şi să reţină un tânăr de 20 de ani, din Vatra Dornei, suspect în mai multe cazuri de furt.

Marţi, în urma măsurilor investigative întreprinse de poliţişti, a fost identificat Paul S., de 20 ani, din municipiul Vatra Dornei, autorul a mai multor furturi comise în perioada decembrie 2012 – august 2013, pe raza localităţii de domiciliu.

Din cercetări a rezultat faptul că în cursul zilei de 17 decembrie 2012, tânărul de 20 de ani l-a acostat pe un localnic, pe care l-a invitat în locuinţa sa și i-a cerut telefonul mobil, spunându-i că i-l va restitui după câteva ore. În cursul aceleiaşi zile, Paul S. a refuzat să îi înapoieze telefonul proprietarului şi a vândut acel telefon cu 100 lei.

Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 450 lei.

Pe 6 martie a.c., în jurul orei 18.30, în timp ce se afla pe strada Luceafărului din municipiul Vatra Dornei, acelaşi tânăr i-a cerut telefonul mobil unui copil în vârstă de 13 ani, localnic, pentru a efectua un apel. El a luat telefonul şi nu l-a restituit proprietarului, ulterior vânzându-l. A două zi, Paul S. i-a cerut copilului respectiv să îi aducă nişte bijuterii din aur pentru a le vinde şi a recupera telefonul mobil, iar minorul a luat din locuinţa sa trei inele din aur pe care tânărul le-a vândut sau amanetat, prejudiciul cauzat se ridică la suma de 1.617,8 lei, din care 300 lei valoarea telefonului mobil şi 1.317,8 lei valoarea bijuteriilor din aur, nerecuperat.

Pe 14 august acelaşi tânăr i-a sustras telefonul unui bărbat, în contul unei datorii, prejudiciul cauzat fiind de 100 lei.

Prejudiciul total cauzat de tânărul este de 2.195 lei.

„Față de învinuitul Paul S. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea unei infracţiuni de furt şi a două infracţiuni de furt calificat, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă  Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă”, se precizează în comunicatul poliţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţ din Vatra Dornei cercetat pentru mai multe furturi, reţinut de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţ din Vatra Dornei cercetat pentru mai multe furturi, reţinut de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei