Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 199 (5406)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbat din Stulpicani, mort în accident de muncă

Miercuri, 28 August 2013 (11:51:57)

Un bărbat din Stulpicani, în vârstă de 39 de ani, a murit marţi într-un accident de muncă, fiind lovit în zona toracelui de un buştean.

Marţi, în jurul orei 14.15, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a fost sesizat prin 112 cu privire la decesul lui Gavril S., de 39 ani, din comuna Stulpicani, în urma unui accident de muncă pe raza localităţii de domiciliu.

Victima era angajată ca şofer profesionist la o societate comercială din Negrileasa.

Din primele verificări făcute de poliţişti reiese că, în jurul orei 13.30, Gavril S. a ajuns la sediul societății la care lucra cu autoutilitara ce tracta o semiremorcă încărcată cu material lemnos, respectiv bușteni de rășinoase. După parcarea autoutilitarei în incinta societății, din cauza lipsei de experiență a victimei, un alt angajat, Sorin P., a început operațiunea de descărcare a buștenilor din autoutilitară în depozit cu ajutorul brațului încărcător-macara bușteni.

Sorin P. l-a accidentat mortal pe bărbatul de 39 de ani, în timp ce executa, singur, operațiunea de descărcare a materialului lemnos. Se pare că victima a fost lovită de unul dintre bușteni în zona toracelui. La fața locului s-a solicitat intervenția ambulanței, cadrele medicale constatând decesul bărbatului de 39 de ani.

În comunicatul remis presei de poliţie se precizează: „Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Poliției Orașului Frasin în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii accidentului de muncă, sub aspectul comiterii de Sorin P. a infracțiunii de ucidere din culpă și față de Viorel P., administratorul societății, sub aspectul comiterii infracțiunii prev. de art. 37 din Legea nr. 319/2006, urmând a se dispune procedural”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat din Stulpicani, mort în accident de muncă.
 Vizualizări articol: 1851 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat din Stulpicani, mort în accident de muncă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei