Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 190 (5397)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătaie în trafic între ocupanţii a patru maşini, în centrul Rădăuţiului

Luni, 19 August 2013 (10:30:10)

În zorii zilei de duminică, în plin centrul municipiului Rădăuţi a izbucnit un scandal în trafic la care au luat parte ocupanţii a patru maşini, care şi-au împărţit pumni, una dintre „tabere” fugind de la faţa locului, abandonându-şi maşinile, înainte de apariţia poliţiei.

Duminică dimineaţa, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că  un grup de persoane fac scandal în zona centrală a municipiului.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că, în intersecția străzilor Piața Unirii cu Ștefan cel Mare, a avut loc un scandal în care au fost implicate mai multe persoane, la fața locului au fost identificate două autoturisme, abandonate lângă intersecție.

Poliţiştii am mai stabilit că patru familii din comuna Dornești, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au participat la o nuntă organizată în municipiul Rădăuți, iar în jurul orei 06.20 au plecat cu 2 autoturisme spre domicilii. În momentul în care primul autoturism, condus de Beniamin M., a ajuns la semaforul din centrul municipiului cu intenția de a vira spre dreapta, pe culoarea verde intermitent, a oprit și a dat prioritate de trecere unui autoturism.

Şoferul acestui al doilea autoturism a oprit în fața mașinii conduse de Beniamin M., blocându-l, iar între cei doi şoferi a început o discuție în contradictoriu. La scurt timp în intersecție au mai venit două maşini, cunoştinţe ale celor doi şoferi care se certau.

Ocupanții celor patru autovehicule au coborât și s-au lovit reciproc, fără însă a-și provoca leziuni grave.

Până la sosirea primului echipaj pe ordine publică, ocupanții a două dintre autoturisme au părăsit locul incidentului, abandonând mașinile. La scurt timp, la sediul poliției s-au prezentat George C., de 24 ani, din municipiul Rădăuţi, și Ionel L., de  26 ani, din oraşul Milişăuţi, care au declarat că au fost implicați în scandal și că cele două autovehicule părăsite la locul faptei le aparțin.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și lovire sau alte violențe față de George C., Ionel L. și Ioan P., de  27 ani, din municipiul Rădăuţi, fiind luate măsuri în vederea identificării tuturor participaților la incident”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie în trafic între ocupanţii a patru maşini, în centrul Rădăuţiului.
 Vizualizări articol: 818 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătaie în trafic între ocupanţii a patru maşini, în centrul Rădăuţiului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei