Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 160 (5367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pentru anul 2013-2014

Cursuri de limbă, cultură şi civilizaţie la Universitatea „Ştefan cel Mare”

Duminică, 14 Iulie 2013 (12:05:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) a fost înfiinţat recent Centrul de Limbi şi Culturi Străine „Synergia Linguarum” (CLCSSL), afiliat Departamentului de Limbi şi Literaturi Străine.

Între 15 iulie şi 15 noiembrie, CLCSSL organizează sesiunea de înscrieri, pentru anul 2013-2014, pentru cursuri de obţinere a certificatului de competenţe lingvistice pentru toate nivelurile (la limbile engleză, franceză, germană, chineză, japoneză, rusă, poloneză).

Totodată, se organizează înscrieri pentru cursurile de obţinere a certificatului internaţional de competenţe lingvistice la engleză (Cambridge English Preliminary, Cambridge English First Certificate, Cambridge English Advanced, Cambridge English Proficiency), franceză (cursuri DALF, DELF, toate nivelurile) şi germană (Fit in Deutsch, Goethe-Zertifikat, Zertifikat Deutsch, Deutsches Sprachdiplom,toate nivelurile).

Examenele se vor ţine în cadrul USV, după finalizarea modulului corespunzător tipului de certificat.

De asemenea, doritorii se pot înscrie la cursurile de cultură şi civilizaţie britanică, americană, canadiană, franceză, belgiană, germană, austriacă, chineză, japoneză, rusă, poloneză (cu eliberare de atestat).

Cursurile au ca format module de 50 de ore, cu 4 ore pe săptămână, iar formaţiile de studiu cuprind minim 15 şi maxim 25 de cursanţi.

Valoarea taxei este de 480 lei pentru un modul integral de 50 de ore. Această valoare se reduce la 280 lei pentru studenţii la programele de licenţă, masterat şi doctorat ale USV, precum şi pentru angajaţii USV şi la 380 RON pentru liceeni, pentru studenţii la programele de licenţă, masterat şi doctorat ale altor universităţi, pentru membrii fundaţiei Alumni USV, precum şi pentru şomeri.

Înscrierile se fac pe baza completării unui formular la secretariatul Facultăţii de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării. Informaţii suplimentare se pot obşine la Carmen Gavril (tel. 0230 216147 sau 0330 101130, int. 283, sau mobil 0741 349814). Pentru perioada 01.08-15.08.2013 înscrierile se fac prin apelarea în prealabil a numerelor 0745 168121 sau 0723 014288.

CLCSSL desfăşoară şi alte activităţi precum traduceri de lucrări ştiinţifice, cărţi, proiecte, filme, din diverse domenii, de documente cu statut juridic în şi din limbile menţionate mai sus, testarea competenţelor lingvistice, cu eliberarea unui atestat de limbă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursuri de limbă, cultură şi civilizaţie la Universitatea „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1210 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cursuri de limbă, cultură şi civilizaţie la Universitatea „Ştefan cel Mare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei