Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 147 (5354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blocaj

Proiect privind introducerea taxei pentru copiat documente la Direcţia de Asistenţă Socială, blocat de PDL în CJ

Vineri, 28 Iunie 2013 (14:13:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean  a respins în şedinţa ordinară de vineri, 28 iunie, proiectul de hotărâre privind introducerea taxei pentru realizarea de copii la documente la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Proiectul nu a întrunit numărul de voturi necesare, adică 19, «pentru» votând doar cei 17 consilieri judeţeni ai USL prezenţi la şedinţă. Aleşii PDL au votat «împotrivă» iar reprezentanţii PP-DD s-au abţinut la vot. Proiectul de hotărâre de Consiliu Judeţean prevedea introducerea unei taxe de copiere de un leu pe pagină, taxă solicitată de cei de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Solicitarea a fost motivată de faptul că multe persoane cer informaţii care implică realizarea de copii de pe documentele deţinute de instituţie iar potrivit Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile publice acest lucru nu se poate face decât contracost. Cel care a cerut scoaterea proiectului de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei de vineri a fost liderul grupului consilierilor judeţeni PDL, Ilie Vasile. «Domnilor, mai actualizăm taxele şi impozitele ? Cui mai punem taxe pentru copiere materiale la Consiliul Judeţean ? Persoanelor cu dizabilităţi care vin la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului ? Ele sunt şi aşa bătute de soartă iar noi le mai punem taxe în plus», a declarat Ilie Vasile. Preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, a opinat că taxa poate fi plătită mai ieftin la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului decât în oraş. « Acele persoane care au nevoie de copii de la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului ar trebui să meargă în oraş să facă acest lucru. Consider că e mai iefetin să fie făcute copii cu o taxă minimă la instituţiile Consiliului Judeţean decât să plece prin oraş în alte părţi », a spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiect privind introducerea taxei pentru copiat documente la Direcţia de Asistenţă Socială, blocat de PDL în CJ.
 Vizualizări articol: 1085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Proiect privind introducerea taxei pentru copiat documente la Direcţia de Asistenţă Socială, blocat de PDL în CJ5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei