Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 119 (5326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Seri studenţeşti cu spectacole de teatru, film, dans şi dezbateri, la Universitatea „Ştefan cel Mare”

Luni, 27 Mai 2013 (13:47:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Marţi, 28 mai, începând cu orele 19.30, Universitatea „Ştefan cel Mare” (USV) dă startul celei de-a doua ediţii a ”Serilor Studenţesti USV”, activităţile aferente evenimentului urmând a fi desfăşurate până pe 6 iunie, în fiecare seară (cu excepţia zilelor de sâmbătă şi duminică), începând cu ora 19:30. Vor avea loc spectacole de teatru, film, muzică, dans, dar şi întâlniri şi dezbateri, intrarea în cadrul acestor manifestări fiind liberă.

Potrivit prof. univ. dr. ing. Mihai Dimian, prorector al USV, „ca element de noutate, în acest an, menţionez că a fost instalat un ecran de proiecţie de 5 metri X 3 metri în Gradina Englezească deci, dacă şi vremea ne va permite, vom putea urmări diverse filme şi proiecţii video în aer liber. De asemenea, asteptăm participanţi în număr cât mai mare şi la Crosul USV ce se va desfăşura, joi, pe traseul Parcul Universităţii - Cetatea de Scaun (şi retur)”.

Marţi, de la orele 19.30, în Grădina Englezească a corpului D va avea loc „Târgul asociaţiilor studenţeşti”, manifestare urmată de „Ora devoratorilor de publicitate”, susţinută de lect. univ. dr. Ovidiu Ghiuţă). Seara se va încheia cu Zumba Dance Party (coordonată de un instructor licenţiat în Zumba Fitness) şi cu un concert al celor de la DJ Tesla System.

Seara de miercuri va debuta cu spectacolul de teatru „Cine ştie ce aduc zorile”, susţinut de Teatrul Studenţesc Bucureşti), în Auditorium "Joseph Schmidt", corp F.

De la ora 21.00, în Gradina Englezească va avea loc proiecţia filmului „The Social Network”, iar joi, tot de la ora 21.00, va fi proiectat „The Tourist” cu Angelina Jolie si Johnny Depp.

Vineri, Auditoriumul "Joseph Schmidt" va găzdui un recital instrumental susţinut de Doina Grigore (pian) şi Lucian Reuţ (vioară), doi studenţi Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi. Seara de vineri este organizată în colaborare cu Centrul Cultural Bucovina.

Tot în cadrul Serilor Studenţeşti, se va organiza un concurs de fotografii cu tema „We love USV”. Fotografiile pot fi trimise pe adresa de e-mail serile@usv.ro, alături de datele de identificare: nume, prenume, număr de telefon, titlul pozei, până pe data de 31 mai, ora 21:00. Pozele selectate pentru faza finală vor fi prezentate pe pagina de facebook a universităţii, iar câştigătorii vor fi desemnaţi în funcţie de numărul de like-uri acumulate până în data de 6 iunie, ora 16:00. Diplomele şi premiile în bani şi obiecte se vor acorda în cadrul serii studenteşti din 6 iunie. Premiul I este în valoare de 300 lei, premiul al II-lea - 200 lei şi premiul al III-lea - 100 lei. Se vor acorda şi zece menţiuni, constând în diverse obiecte.

Potrivit organizatorilor, pentru cea de a doua saptamana a serilor studenţeşti vor fi organizate, printre altele, concerte, cvartet de chitara clasică Alhambra şi spectacole susţinute de teatrul Fabulinus, Ansamblul Arcanul USV, Fanfara Bucovina şi Odyssey.

„Serile studenţeşti” vizează îmbunătăţirea calităţii vieţii studenţeşti în campusul USV, intensificarea dialogului informal dintre profesori şi studenţi, precum şi dezvoltarea unui cadru de cunoaştere şi colaborare între studenţi de la facultăţi diferite. Manifestarea îşi doreşte, totodată, să propună un cadru de comunicare extracurriculară pentru studenţi şi profesori, care să integreze subiecte interesante de dezbatere, vizionări de filme şi activităţi

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seri studenţeşti cu spectacole de teatru, film, dans şi dezbateri, la Universitatea „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1040 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Seri studenţeşti cu spectacole de teatru, film, dans şi dezbateri, la Universitatea „Ştefan cel Mare”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei