Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 83 (5290)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Condiţie

Adrem Invest vrea să cumpere terenul de sub noua centrală termică

Miercuri, 10 Aprilie 2013 (11:47:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Adrem Invest, care realizează noua centrală termică ce va furniza căldură şi apă caldă în municipiul Suceava, trebuie să cumpere terenul de sub centrală, pentru a putea beneficia de creditul aprobat de Raiffeisen International.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că această condiţie este specificată clar în contractul de finanţare, în valoare de 62,6 milioane de euro, care i-a fost prezentat săptămâna aceasta, încât, pentru ca centrala să fie dată în funcţiune, Adrem trebuuie să cumpere cele 5 hectare de teren pe care au început deja construcţia noii centrale termice.

Pe 18 aprilie va fi convocată o şedinţă extraordinară de Consiliu Local, în care va fi luată o decizie în această privinţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrem Invest vrea să cumpere terenul de sub noua centrală termică.
 Vizualizări articol: 1884 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Adrem Invest vrea să cumpere terenul de sub noua centrală termică5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Placinta lunga trimis de
(10 apr 2013, 12:41:23
La Focsani s-a construit acelasi tip de centrala care se vrea a fi facuta si la Suceava.Credeti ca functioneaza?Nu,pentru ca,populatia nu si-a platit darile si dragutul de eon,a oprit gazul.La Suceava se v-a intampla la fel,ca este multa lume saraca.Atunci,cei doi puscariabili,placinta si lungu,si-au luat masuri de precautie:daca noua centrala nu prea v-a functiona,vindem sau inchiriem locul.
1.1  RE: Placinta lunga trimis de
(10 apr 2013, 14:00:00
nu are cum sa functioneze ,deoarece la vatra dornei e in impas ca nu au biomasa, la cimpulung e scump gazu -la fel si la humor, asta pe linga ca o gramade de suceveni se vor debransa ca doar nu vor fi prosti sa se incalzeasca prea scump
2.   Lungule? trimis de
(10 apr 2013, 13:56:10
nici nu a inceput procedura de insolveta ca deja se vrea vinduta pe bucatele termica, de frica ca nu va mai fi ce vinde , ALO dl. DUMITRESCU te faci cumva partas la asa ceva , nu ajunge ca a-ti inceput deja furtul in masa a bunurilor din unitate, de la schimb la schimb dispare cite ceva. LUNGULE ASTA E SCUZA CU VINZAREA TERENULUI CA SA AVETI CUMVA BANI DE PLATI COMPENSATORII - DE CE PRIMARIA NU-SI PLATESTE DATORIILE CATRE TERMICA SI NICI MACAR NU A ALOCAT NICI UN LEU DE LA BUGET . DONTULE PSD -LE pina a ajunge ce esti erai pro termica dar cred ca ai ajuns in ograda coruptilor .LU LUNGU - PLACINTA- DUMITRESCU-SPER SA VA REZERVE CEI DE LA BOTOSANI CITE UN LOC IN FACULTATE CHIAR SI LA SERAL . daca da domnul si nu e gata noua centrala pina la 1 octombrie ,atunci cred ca lungu va fi primar dar unde?
3.   Lungule? trimis de
(10 apr 2013, 14:59:53
din cite stiu parca acum citiva ani primaria sucevei( condusa tot de lungu)prin anumite mirlanii , a obligat termica sa ia terenul in contul datoriilor pe care le avea la momentul respectiv ,(deci lungu e unul dincei mai importanti care a contribuit voit la falimentul termica) iar acum vrea musai TUN IMOBILIAR CAI MUSAI ca de altfel ioc caldura la iarna .Cei de la Raiffeisen International ar trebui sa mai calculeze o data riscurile la care se supun ei si valoarea adremrolling on the floor))))))))))))))))
4.   TREZIREA SUCEVENI trimis de
(10 apr 2013, 16:50:13
Firma de inginerie industrială Adrem Invest Bucureşti a câştigat în primăvara anului 2011 licitaţia organizată de Primăria Suceava pentru construirea unei centrale termice în oraş şi înfiinţarea unei noi societăţi de termoficare. Combustibilul pe care va funcţiona centrala va fi gazul metan în timpul iernii şi biomasa pe perioada de vară.

Citeste mai mult pe NewsBucovina.ro  ☭  ϑ . UNDE E BIOMASA IN PROPORTI DE 80/100 , de ce nu iarna biomasa , in sfirsit sa sifonat singur LUNGU

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei