Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 78 (5285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atenţionare

Termica Suceava va fi obligată să intre în insolvenţă, în opinia lui Băişanu

Joi, 4 Aprilie 2013 (16:03:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, consideră că societatea de termoficare a Sucevei, Termica SA, nu va putea evita intrarea în starea de insolvenţă. Alexandru Băişanu a declarat că această societate va fi obligată, în termeni legali, să intre în insolvenţă, adăugând că în momentul de faţă nu mai există nici o şansă de salvare a societăţii. El susţine că acest lucru se întâmplă deoarece Primăria, Consiliul Local Suceava şi primarul Ion Lungu nu au alocat fonduri în bugetul pe 2013 pentru Termica. „În fiecare lună, această societate adună datorii către bugetul de stat. Toate acestea vor trebui plătite la un moment dat. În sfătuiesc pe cei din Consiliul de Administraţie şi din Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC Termica SA să respecte legea, pentru că această societate să nu mai atragă pierderi, care vor fi plătite tot din banii noştri atunci”, a spus liderul liberalilor suceveni. El a arătat că starea de insolvenţă nu înseamnă că SC Termica Sa va intra în faliment. Alexandru Băişanu a declarat că Termica nu va mai fi condusă de Consiliul de Administraţie, ci de un judecător sindic. Băişanu a declarat că la SC Termica SA Suceava se vedem în mod clar că acţionarul unic, Consiliul Local Suceava, nu îşi face treaba în mod corespunzător. „Dacă în cele din urmă se ajunge în zona falimentului, salariaţii acestei societăţi vor avea prioritate la primirea salariilor. Oricum, nu s-a făcut nimic pentru salvarea Termica”, a încheiat Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Termica Suceava va fi obligată să intre în insolvenţă, în opinia lui Băişanu.
 Vizualizări articol: 1134 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Termica Suceava va fi obligată să intre în insolvenţă, în opinia lui Băişanu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Salvati TERMICA! trimis de
(26 apr 2013, 14:50:48
Salvati termica, construiti noua centrala si vom avea doi producatori si o oarecare concurenta la producerea de energie termica. Va fi muuuult mai bine decat numai cu Adrem. Deja s-a demonstrat ca nu se poate furniza cu un pret mic al gigacaloriei 114 ci va ajunge la 280!!! Deci planul primarului cainilor cu o societate noua, cu biogaz, bla bla bla a dat chix. De fapt nu a dat chix ci au inceput sa apara clauzele nescrise ale contractului cu Adrem-ul cele pe care goimii nu le stiu (pretul ridicat si terenul)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei