Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 60 (5267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Birou parlamentar

Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a început să acorde audienţe în cartierul Iţcani

Joi, 14 Martie 2013 (15:32:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, a început să acorde audienţe la cabinetul parlamentar pe care l-a deschis în cartierul Iţcani, situat pe strada Gheorghe Doja în incinta unui complex comercial. . Ardeleanu a precizat că primele audienţe la acest cabinet le-a acordat în cursul zilei de ieri, locuitorii cartierului Iţcani prezentându-i deja mai multe problemele cu care se confruntă. Sanda-Maria Ardeleanu a ţinut să precizeze că deschiderea acestui cabinet parlamentar a fost una dintre promisiunile pe care le-a făcut în campania electorală de la ultimele alegeri parlamentare. „Cartierul foștilor boieri suceveni avea nevoie de un spațiu al dialogului cu reprezentanții lor în Parlamentul României. De fiecare dată când ne-am întâlnit, și în perioada primului mandat de deputat, revenea această dorință din partea locuitorilor acestei zone, sub o formă sau alta. M-am simțit mereu atrasă și profund legată de acești oameni către care îmi îndrept gândul de simpatie și hotărârea de a le fi de folos, după puteri și prerogative, și de acum înainte. Aștept propuneri pentru proiecte legislative, aștept să stăm de vorbă eficient și promit să transmit mai departe toate nevoile și doleanțele lor”, a spus deputatul PDL de Suceava. Sanda-Maria Ardeleanu a precizat că printre problemele semnalate de către locuitorii din Iţcani se numără necesitatea racordării la conductele cu gaz de pe strada Grigore Alexandru Ghica, asfaltarea străzii Gheorghe Doja și reabilitarea trotuarelor din zonă, precum și reabilitarea Gării Ițcani. Ardeleanu a precizat că audienţele la cabinetul său parlamentar din Iţcani vor fi acordate în zilele de joi şi vineri, între orele 12:00 şi 14:00. „În aceste voi încerca să mă aflu la Ițcani și să stau de vorbă cu oamenii, în mijlocul lor, nemijlocit sau prin intermediul consilierilor parlamentari. Persoanele care au venit în Cabinetul parlamentar s-au arătat foarte mulțumite de faptul că nu vor mai fi nevoite să străbată tot orașul pentru a discuta cu reprezentanții lor în Parlamentul României. Asta cu atât mai mult, cu cât este primul cabinet parlamentar din Ițcani”, a mai spus Sanda-Maria Ardeleanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a început să acorde audienţe în cartierul Iţcani.
 Vizualizări articol: 936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a început să acorde audienţe în cartierul Iţcani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei