Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 48 (5255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Copil accidentat după ce a căzut în faţa maşinii

Joi, 28 Februarie 2013 (14:07:24)

Un copil de 8 ani, din municipiul Suceava, S. G., a fost accidentat ieri dimineaţă de un autoturism, pe strada Gavril Tudoraş, după ce a căzut în faţa acestuia.

Dragoş F., de 33 ani din localitate, în timp ce conducea autoturismului, la ieşirea din parcare, a trecut cu autoturismul peste minorul S.G. de 8 ani, din aceeaşi localitate, care era căzut în faţa maşinii.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde în urma consultaţiilor medicale s-a stabilit că necesită pentru vindecare 7-9 zile de îngrijiri medicale. Nu a rămas internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil accidentat după ce a căzut în faţa maşinii.
 Vizualizări articol: 1043 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Copil accidentat după ce a căzut în faţa maşinii1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare? trimis de
( 4 mar 2013, 09:51:04
Sa fie oare asa ? Spun asta in calitate de tata al copilului...
Prima remarca este ca accidentul nu s-a intamplat pe strada, ci in parcare, in spatele blocului, in timp ce in parcare erau trei persoane: eu, copilul si faptasul.
A doua remarca este ca masina lui statea pe loc, fiind parcata acolo cu o seara inainte
A treia remarca este ca copilul a ramas internat.
A patra remarca este ca, nu a cazut nimeni in fata masinii ci copilul era acolo in tot timpul in care Ficiuc si-a toaletat masina, impiedicandu-se de cateva ori de el.
Autorul articolului ar fi trebuit sa ma consulte, deoarece a scris un articol lapidar, fara a fi informat.
Si acum, il rog sa scrie un articol informat fiind conform celor ce urmeaza:
- Dragos Ficiuc a vorbit continuu la telefon in vreme ce isi razuia geamurile masinii, "impiedicandu-se" de mai multe ori de fiul meu care statea in fata masinii lui in vreme ce eu, avand masina alaturata, ma ocupam cu umflarea unei roti.
- Fara sa se asigure sub nici o forma, a urcat la volan, si a demarat in tromba, desi intr-o parcare orice om normal pleaca de pe loc incet si prudent.
- Plecand in tromba si fara sa se asigure, il agata pe copil, il baga sub masina, si merge cca. 7-9 metri, fara nici o problema. Strigatele de groaza ale copilului nu le-a auzit, fireste, fiind preocupat cu vorbitul la telefon
- Probabil ca a auzit strigatele de groaza ale mele si ale sotiei, noi fiind nevoiti sa fim martorii acestei grozavii. Domnule reporter si domnule Ficiuc, cum ar fi sa va vedeti copilul cum se roteste sub masina, urland de groaza ? ??????? Faceti un efort de imaginatie si va veti cutremura.
- Apoi, ce sa fie aceea vatamare corporala usoara? Oare un politraumatism cranian care necesita coaserea taieturilor sa insemne asta?
- Oare trauma psihologica sa fie una minora?
- Oare un individ care conduce un bolid de o tona si jumatate nu are nici o responsabilitate, macar aia de a se asigura?
Pentru detalii, contactati-ma!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei