Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 36 (5243)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătaie "frăţească" pentru moştenirea de la părinţi

Joi, 14 Februarie 2013 (11:14:47)

Pe fondul consumului de alcool, între doi fraţi din Ilişeşti a avut loc o altercaţie din cauza moştenirii de la părinţi. 

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, între frații C.Corneliu, de 48 de ani și C.Mihai de 36 de ani, a existat o neînțelegere cu privire la dreptul de proprietate asupra apartamentului rămas moștenire de la părinți. Pe fondul consumului de alcool, între cele două persoane au avut loc mai multe discuții în contradictoriu în urma cărora au început să-și adreseze injurii, recurgând și la acte de violență.

La un moment dat, C.Mihai a luat în mână un corp contondent metalic, care se afla în camera unde s-a produs agresiunea, cu intenția de a-l lovi pe fratele său, iar acesta din urmă, dorind să se apere, a luat un cuțit de pe masă și i-a provocat primului o leziune.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță, care l-a transportat pe C.Mihai la Spitalul Județean de Urgenţă Suceava, iar în urma examinării acestuia s-a stabilit că prezintă o plagă tăiată superficial. Ulterior, bărbatul a fost internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni, întrucât era în stare avansată de ebrietate și prezenta un comportament agresiv.

C.Corneliu prezenta o leziune și excoriații la nivelul nasului și a ochiului stâng, însă a refuzat transportarea la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. De asemenea acesta figurează în evidențele medicale cu afecțiuni psihice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând să se dispună procedural.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie "frăţească" pentru moştenirea de la părinţi.
 Vizualizări articol: 1225 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Bătaie "frăţească" pentru moştenirea de la părinţi3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei