Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 19 (5226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trei tineri au fost reţinuţi pentru trafic de minori

Vineri, 25 Ianuarie 2013 (13:49:10)

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava au reţinut trei tineri suspectaţi de infracţiunea de trafic de minori, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 13 alin. 1, 2, 3 rap. la art. 2 pct. 2 lit. c) din Legea nr.678/2001.

În urma activităţilor operative desfăşurate în cauză s-a stabilit că unul dintre suspecţi, N.VIOREL,de 24 de ani, din comuna Cristineşti, judeţul Botoşani, a recrutat o minoră, de 17 ani, pe care, în perioada septembrie – decembrie 2012, a transportat-o şi găzduit-o în diverse locaţii de pe raza municipiului Rădăuţi, jud. Suceava, în scopul exploatării prin obligarea practicării prostituţiei. Astfel, sub controlul şi coordonarea lui N. VIOREL, minora a întreţinut relaţii sexuale contra cost cu diverşi clienţi, iar sumele de bani au fost însuşite în cea mai mare pare de către acesta.

De la începutul lunii octombrie 2012, N.VIOREL i-a cooptat în activitatea infracțională și pe numiții C. IONEL, de 21 de ani din oraşul Vicovu de Sus, judeţul Suceava și C. BOGDAN de 21 de ani din comuna Cristinești, jud.Botoșani, rolul acestora fiind acela de a-i aduce clienți minorei, de a o transporta pe aceasta în diferite locații în vederea întreținerii de relații sexuale contracost și de a exercita controlul asupra minorei, în schimb revenindu-le o parte din câștiguri.

În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de cei 3 făptuitori, pentru comiterea infracţiunii mai sus menţionate, iar în ziua de 24.01.2012, lucrătorii B.C.C.O.Suceava, cu sprijinul I.P.J.Suceava- S.A.S., Poliția mun.Rădăuți, I.P.J. Botoșani- Poliția mun.Dorohoi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T-Serviciul Teritorial Suceava au desfășurat o acțiune, ocazie cu care au fost puse în executare 3 mandate de aducere și au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T pentru audieri alte 8 persoane. Pe parcursul cercetărilor, în cauză s-a colaborat cu lucrători din cadrul Poliției mun.Rădăuți-Biroul Investigații Criminale .

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea inculpaților N. VIOREL și C. IONEL pe o durată de 24 de ore, iar față de inculpatul C. BOGDAN s-a dispus măsura preventivă a obligativității de a nu părăsi țara. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei tineri au fost reţinuţi pentru trafic de minori.
 Vizualizări articol: 764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei tineri au fost reţinuţi pentru trafic de minori5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei