Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 9 (5216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un client scandalagiu din Mălini a fost imobilizat în forţă de agenţii de intervenţie la o pensiune din Spătăreşti

Marţi, 15 Ianuarie 2013 (09:45:42)

Duminică dimineaţă la o pensiune din satul Spătărești, comuna Fântâna Mare a izbucnit un scandal între lucrători de la o firmă de pază și un tânăr.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Postului de poliție Fântâna Mare, care din primele verificări a stabilit faptul că H.Lucian 23 ani, din comuna Mălini, împreună cu alți cinci tineri din aceeaşi localitate au mers la pensiunea din Spătărești unde au consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 05.00. Pe fondul consumului de alcool, H.Lucian l-a acostat și înjurat pe barmanul de serviciu, D.Daniel, fapt pentru care acesta a solicitat telefonic sprijin de la lucrătorii firmei de pază.

Imediat la fața locului au ajuns patru lucrători din cadrul firmei de pază, pentru a-l liniști pe clientul scandalagiu. La apariția acestora cel în cauză a început să se manifeste violent, ocazie cu care cei de la firma de pază au folosit forța fizică și mijloacele din dotarea acestora.

La fața locului a fost solicitată și amblulanța deoarece H.Lucian prezenta leziuni în zona capului și acuza dureri în zona toracelui ca urmare a intervenției lucrătorilor de la firma de pază, iar în urma consultării de către un medic din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni, victima a fost diagnosticată cu ,,plagă contuză occipitală’’. Datorită stării de ebrietate acesta nu a acceptat acordarea de îngrijiri medicale, a părăsit spitalul şi a refuzat internarea.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de lucrătorii din cadrul firmei de pază pentru comiterea infracțiuni de lovire sau alte violențe care urmează a fi soluționat procedural.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un client scandalagiu din Mălini a fost imobilizat în forţă de agenţii de intervenţie la o pensiune din Spătăreşti.
 Vizualizări articol: 740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un client scandalagiu din Mălini a fost imobilizat în forţă de agenţii de intervenţie la o pensiune din Spătăreşti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei