Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iul 2012 - Anul XVII, nr. 154 (5059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul Dumitru Pardău a lăsat PDL pentru PNL

Joi, 5 Iulie 2012 (14:16:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Rândurile parlamentarilor democrat-liberali de Suceava se subţiază. După plecarea deputatului Eugen Constantin Uricec la PSD şi a senatorului Tiberiu Aurelian Prodan la PNL, a venit rândul deputatului Dumitru Pardău să părăsească PDL pentru PNL. De fapt, Pardău revine la PNL, partid în care a activat până în 2006 şi pe listele căruia a câştigat în 2004 primul mandat de deputat. Dumitru Pardău şi-a anunţat decizia de a demisiona din PDL joi dimineaţă, decizie pe care, spune el, a luat-o după o perioadă de analiză de câteva luni.

„Am decis, după ce m-am consultat cu oameni din zona pe care o reprezint în Parlamentul României, zona Dornei, şi după ce m-am consultat cu primarii localităţilor din Colegiul nr. 9. Corect din partea mea este să ţin seama de părerile lor, de părerea populaţiei. Este o onoare să lucrezi cu aceşti primari foarte buni, oameni gospodari, oameni responsabili. Se ştie că am spus acest lucru întotdeauna, deschis, fără să ţin cont de culoarea lor politică, bazându-mă pe modul foarte bun de lucru dintre noi”, a declarat Pardău. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Dumitru Pardău a lăsat PDL pentru PNL.
 Vizualizări articol: 1494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Deputatul Dumitru Pardău a lăsat PDL pentru PNL3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
( 5 iul 2012, 14:52:34
Un om de nimica...nu face doi bani!! Acu cativa ani era o coada de caine, nimeni nu i deschidea o usa in Vatra Dornei pentru ca le era rusine sa fie vazuti cu Mitica. A ajuns mare in PDL...a vazut ca s a stricat treaba si a fugit ca o p***a cu coada intre picioare la PNL. Mare om mare caracter...:))
2.   Intregirea familie trimis de
( 5 iul 2012, 15:41:08
Toti liberalii trebuie sa se intoarca la mama lor ! Pe unde mergi in judet se vede si mana lor chiar daca au fost nevoiti sa poarte alta haina . PNL Suceava este foarte slaba in comparatie cu PSD Suceava .Pana la toamna organizatia trebuie sa se intareasca pentru a putea face fata alegerilor parlamentare .Aceste doua forte politice trebuie sa se echilibreze altfel decizia va sta numai la una din ele. Dupa alegerile parlamentare este posibil ca relatiile din USL sa se modifice.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei