Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mai 2012 - Anul XVII, nr. 122 (5027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tentativă de măsluire a unui accident, soldată cu dosare penale pe numele a doi indivizi

Marţi, 29 Mai 2012 (16:25:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi sunt cercetaţi penal după o presupusă tentativă de măsluire a unui accident rutier, poliţiştii bănuind că cel care a condus în realitate maşina a băgat pe altcineva la înaintare deoarece el era băut. Luni după-amiază, în jurul orei 16.00, poliţia a fost anunţată că pe raza comunei Moldoviţa s-a produs un accident rutier. La faţa locului, pe DJ 178, la intersecţia cu drumul comunal Putna-Săcrieş, poliţiştii de la Secţia Rurală 14 Vama au identificat un autoturism avariat, cu numerele de înmatriculare scoase, fără ca şoferul să fie la faţa locului.

În maşină poliţiştii au identificat o procură cu drept de folosinţă, maşina fiind înmatriculată în Bulgaria şi fiind achiziţionată recent de Alexandru T., un tânăr în vârstă de 29 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Conform poliţiei, în timpul efectuării cercetării la faţa locului, şi-a făcut apariţia chiar tânărul de 29 de ani, care părea a fi sub influenţa alcoolului şi care a declarat că nu cunoaşte nimic de producerea accidentului, maşina fiind împrumutată unui localnic. Ulterior, la poliţie s-a prezentat un bărbat din Moldoviţa, Vasile D., în vârstă de 48 de ani, care a declarat verbal că el a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier. El a fost verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0, în timp ce proprietarul maşinii a refuzat să se deplaseze la spital pentru recoltarea de probe.

Conform unui comunicat al IPJ, „în urma continuării cercetărilor s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului se afla Alexandru T. În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de refuz al unui conducătorul de autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat în vederea stabilirii alcoolemiei, dar şi faţă de Vasile D., pentru infracţiunea de fals în declaraţii, urmând a se dispune procedural”.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tentativă de măsluire a unui accident, soldată cu dosare penale pe numele a doi indivizi.
 Vizualizări articol: 1454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tentativă de măsluire a unui accident, soldată cu dosare penale pe numele a doi indivizi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei