Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 mai 2012 - Anul XVII, nr. 109 (5014)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nechifor prezintă pe tabletă „afacerea staţia de autobuz” de la Horodnic de Jos

Luni, 14 Mai 2012 (16:01:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, candidatul Uniunii Social Liberale la şefia Consiliului Judeţean, susţine că la Horodnic de Jos, o comună cu primar PDL, s-a construit o staţie de autobuz la un preţ dublu faţă de preţul real. Nechifor a prezentat într-o conferinţă de presă ceea ce el a numit „afacerea staţia de autobuz”, arătând pe o tabletă PC atât imaginea, cât şi factura lucrării de la Horodnic de Jos, investiţie care a costat 11.718 de lei, preţ care include TVA.

Nechifor susţine că lucrarea ar fi trebuit să coste 5.498 de lei, preţ care a rezultat în urma calculelor făcute de specialiştii social-democraţi în baza preţurilor reale de pe piaţă ale materialelor folosite.

„Asta înseamnă un preţ final mai mare cu 115% decât cel real. Da, se simte diferenţa în buzunarul PDL. Imaginea pe care o avem noi arată că acolo sunt câteva elemente metalice, profile de tip bară, sau profil L sau U, câteva plăci policarbonat care acoperă staţia şi câteva şuruburi. Nu am văzut să fie beton turnat sau ceva pe care să se aşeze oamenii. Noi am luat preţul materialelor de pe internet şi calculele au demonstrat că practic preţul final al staţiei de autobuz este dublu. Este iarăşi un exemplu clar, după podul de la Izvoarele Sucevei, că banii publici au fost cheltuiţi incorect”, a declarat Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor prezintă pe tabletă „afacerea staţia de autobuz” de la Horodnic de Jos.
 Vizualizări articol: 995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor prezintă pe tabletă „afacerea staţia de autobuz” de la Horodnic de Jos0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Toti sunt o apa si-un pamant trimis de
(14 mai 2012, 16:25:32
Ce sa zic? parca primarii usl nu tot asa fac! nu-i mai satura Dumnezeu! cat sunt pe scaun fura cu 4 maini, sa aiba, parca duc cu ei ceva! daca chiar vreao domnul Nechifor ii dau cel putin 10 nume de primari ( si din psd, pnl, pc, pdl, etc ) care au facut la fel ca cel de la Horodnic de Jos! si ce descoperire: o statie de autobus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sa fim seriosi!!!!altii au furat cu inca cel putin 3 zerouri mai mult ca nenorocitul ala de pedelist...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei