Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 mai 2012 - Anul XVII, nr. 100 (5005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Onofrei: Cruciada lui Ponta s-a transformat în invazia popoarelor migratoare

Joi, 3 Mai 2012 (16:44:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Aşa-zisa cruciadă a lui Victor Ponta s-a transformat în invazia popoarelor migratoare”. Afirmaţia îi aparţine prim-vicepreşedintelui PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, care a precizat că în aşa fel poate fi caracterizată atitudinea liderilor USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta. Onofrei a precizat că atunci când era în opoziţie, Victor Ponta făcea afirmaţii care lăsau să se creadă că a pornit o cruciadă prin care intenţiona să convertească România la democraţie şi, în acelaşi timp, anunţa că pregăteşte o echipă de miniştri „buni de mers la muntele Athos cu ei”.

„Ori toată această cruciadă s-a transformat într-un fel de invazie a popoarelor migratoare, iar acum explică cum vor pârjoli tot, până la femeia de serviciu. Spun popoare migratoare pentru că aproape patru ani au condamnat cu vehemenţă şi aproape de credibilitate gaşca PD-L, acoliţii lui Băsescu, traseiştii, mafia din port, mafia de pe zona de vest şi miniştrii agramaţi. Iar acum, nici nu au venit la guvernare şi toate acestea sunt prezente la ei. Au preluat mafia de vest, pe care au condamnat-o cu nume şi prenume, mafia din port, care acum sunt toate  la USL. Şi mai mult, Guvernul imaculat pe care l-au anunţat este contestabil înainte să fie numit”, a declarat Orest Onofrei.

El a criticat inclusiv atitudinea actuală a liderilor USL faţă de UNPR, partid despre care au spus, în trecut, că este format din trădători şi traseişti care au distorsionat votul populaţiei.

Pe de altă parte, el a mai adăugat că în ultima vreme, în presa centrală au apărut întrebări de ceea ce va face PD-L de acum înainte. Orest Onofrei a ţinut să sublinieze că PD-L „face bine şi se ocupă de alegerile locale”, însă mai important este ceea ce face USL.

Prim-vicepreşedintele PD-L Suceava a declarat că din punctul său de vedere, USL a început să le facă rău românilor chiar înainte de a veni la guvernare. „Dacă PD-L nu reacţionează foarte tare acum, pentru că avem treabă, în schimb piaţa nu o opreşte nimeni să reacţioneze, cursul nu îl poate opri nimeni, bursa nu o opreşte nimeni, economia nu o poate opri nimeni. Nimeni nu le poate opri să reacţioneze. Şi au reacţionat, şi din păcate au făcut-o extrem de negativ. Şi vedem că la uriaşele promisiuni pe care le-au făcut, când s-au lovit de pragul de sus al realităţii, şi-au schimbat discursul”, a declarat Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei: Cruciada lui Ponta s-a transformat în invazia popoarelor migratoare.
 Vizualizări articol: 871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Onofrei: Cruciada lui Ponta s-a transformat în invazia popoarelor migratoare1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei