Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 apr 2012 - Anul XVII, nr. 98 (5003)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul din Fălticeni, Vasile Tofan, şi-a depus candidatura pentru al treilea mandat

Luni, 30 Aprilie 2012 (22:33:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primarul municipiului Fălticeni, Vasile Tofan, şi-a depus în cursul zilei de luni candidatura din partea PD-L pentru cel de-al treilea mandat. Tofan s-a prezentat la Biroul Electoral Municipal însoţit de echipa de candidaţi pentru Consiliul Local, precizând că „este cea mai valoroasă echipă de consilieri comparativ cu celelalte”. Vasile Tofan a declarat că şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Fălticeni „pentru continuitate şi seriozitate. „Mi-am depus candidatura pentru a continua proiectele începute, dar şi pentru a duce la capăt toate proiectele începute în ultimii ani”, a subliniat Vasile Tofan.

El a arătat că în ultimii opt ani Fălticeniul a beneficiat de investiţii importante. Tofan a amintit de reabilitarea infrastructurii de drumuri printr-un proiect european care a însemnat modernizarea a 20 de kilometri de străzi. El a mai spus că în ultimii ani au fost realizate investiţii în reabilitarea infrastructurii şcolare, au fost construite două săli de sport, subliniind şi investiţiile făcute în reabilitarea muzeelor din Fălticeni, respectiv Muzeul Ion Irimescu, Galeria Oamenilor de Seamă şi Muzeul Apelor. Vasile Tofan a mai spus că la aceste investiţii se adaugă modernizarea şi reabilitarea pieţei agroalimentare, dar şi a aleii pietonale din acest municipiu. Primarul din Fălticeni a ţinut să sublinieze că anul trecut au fost reluate lucrările la spitalul municipal, investiţie care trebuie finalizată în anul 2014. De asemenea, el a mai spus că anul acesta va fi finalizată construcţia unei grădiniţe în cartierul Stadion Sportiv, dar şi clădirea noii Judecătorii din Fălticeni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Fălticeni, Vasile Tofan, şi-a depus candidatura pentru al treilea mandat.
 Vizualizări articol: 1085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primarul din Fălticeni, Vasile Tofan, şi-a depus candidatura pentru al treilea mandat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   N-are altceva mai bun de facut? trimis de
( 1 mai 2012, 22:01:15
Cand intri cu masina in Falticeni, parca intri pe calea ferata, acest domn''primar'' n-a reusit in doua mandate mai nimic notabil ptr. Falticeni, doar carpaceli pe ici pe colo!
Atat puteti d-le ''primar''?
1.1  RE: N-are altceva mai bun de facut? trimis de
( 1 mai 2012, 23:57:59
Mai intai, draga DORINT, ai nevoie de cateva 'carpaceli' la cultura generala, asa incat sa scrii corect romaneste. 'Ptr." in niciun caz nu vine de la 'pentru", eventual de la ciorba de ptr. (de potroace). Daca vorbesti de carpeceli, in Falticeni, in ultimii opt ani, inseamna ca esti ori retardat, ori uslist (spun ori-ori pentru ca la un uslist aceste doua atribute creeaza redundanta). Hai sa vedem 'carpacelile' primarului Tofan: reinceperea lucrarilor de construire a noului spital municipal; 17 km de strazi modernizate (M. Eminescu, I. Creanga, Plesesti Gane, Buciumeni, Plt. Ghinita, Republicii etc.) basca inca o modernizare a segmentului E85 intre Ocolul Silvic si Casa Cartii; apartamente ANL pe str. 9 Mai si str. Cuza Voda; reparatii capitale la fatada Muzeului Apelor; reabilitarea si modernizarea Galeriei Oamenilor de Seama; reabilitarea si modernizarea Muzeului de Arta Ion Irimescu; modernizarea Pietei agroalimentare; Sala de sport de la Nada Florilor; sala de sport de la Scoala M. Eminescu; reabilitarea si modernizarea cladirii Colegiului National Nicu Gane; locuri de joaca pentru copii; sprijin politic pentru construirea sediului Judecatoriei; modernizarea Aleei pietonale; gradinita noua str. Stadion Sportiv, inceperea lucrarilor la un nou bloc ANL str. Victoriei; inceperea lucrarilor cresa noua str. Cuza Voda; asociere judeteana sistem management deseuri; asociere judeteana reabilitare si modernizare sistem apa-canal-epurare; sprijin politic pentru infiintarea Scolii de Subofiteri Jandarmi etc. Si e posibil sa mai fi scapat cateva 'carpaceli', asa este cand sunt multe, le uiti sirul. Si, de noapte buna, draga DORINT, o precizare importanta: niciun proiect (macar) de carpacela nu a fost lasat 'mostenire' de administratia locala/judeteana ante 2004!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei