Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mar 2012 - Anul XVII, nr. 63 (4968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte de aproape 50 de milioane de euro, aprobate pentru judeţul Suceava

Vineri, 16 Martie 2012 (15:02:19)

Judeţul Suceava va primi în perioada următoare finanţări de aproape 50 de milioane de euro din fonduri europene, pentru punerea în practică a unor proiecte locale, a anunţat vineri preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur.

Flutur a menţionat că opt localităţi sucevene vor primi câte un milion de euro fiecare, din Fondul de Mediu, pentru construirea de staţii de epurare şi reţele de apă şi canalizare. Este vorba de localităţile Moara, Salcea, Adâncata, Şcheia, Liteni, Iacobeni, Şaru Dornei şi Poieni Solca. Potrivit lui Flutur, contractele de finanţare vor fi semnate miercurea viitoare la Suceava.

Şeful administraţiei judeţene a adăugat că alte 29 de localităţi sucevene vor primi 38 de milioane de euro pentru refacerea infrastructurii afectate de inundaţiile din 2010.

„Este urmarea demersului pe care l-am făcut eu la comisarul european pe agricultură pentru toate localităţile afectate de inundaţii. Primim aproape un milion de euro pe localitate pentru modernizarea a peste 160 de kilometri de drumuri, fonduri europene pe măsura 322 B”, a declarat Flutur, care a subliniat că fondurile vor ajunge la Suceava săptămâna viitoare. Vor primi bani localităţile Moara, Adâncata, Drăguşeni, Bălăceana, Udeşti, Vereşti, Pojorîta, Crucea, Pîrteşti, Dărmăneşti, Stulpicani, Frătăuţii Noi, Slatina, Zvoriştea, Ostra, Hordniceni, Fîntînele, Comăneşti, Horodnic de Jos, Ciocăneşti, Suceviţa, Grăniceşti, Iaslovăţ, Şaru Dornei,  Botoşana, Grămeşti, Satu Mare, Todireşti şi Frumosu.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiecte de aproape 50 de milioane de euro, aprobate pentru judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 1226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Proiecte de aproape 50 de milioane de euro, aprobate pentru judeţul Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei