Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 feb 2012 - Anul XVII, nr. 34 (4939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ajutoare alimentare pentru persoaele afectate de ninsori şi viscol din sudul ţării

Duminică, 12 Februarie 2012 (15:14:35)

Câteva mii de tone de alimente, apă şi alte produse alimentare au fost trimise din judeţul Suceava către persoanele afectate de ninsori şi viscol din judeţele Brăila şi Ialomiţa. Prefectul judeţului Suceava, Sorin Popescu, a precizat că în urma unui apel făcut către instituţiile publice şi agenţii economici suceveni, mai multe transporturi cu alimente au fost trimise în cursul zilei de sâmbătă către persoanele sinistrate din cele două judeţe.

„Judeţul Suceava este solidar cu cetăţenii din sudul şi sud-estul României, care au fost grav afectaţi de viscolul şi de ninsorile abundente din ultimele zile. Vreau să mulţumesc instituţiilor publice, agenţilor economici şi persoanelor fizice din judeţul Suceava care au dat curs acestui apel, în timp foarte scurt, demonstrând simţ civic şi solidaritate”, a spus Sorin Popescu.

Prefectul judeţului Suceava a precizat că în urma acestui apel au fost donate peste 5.000 de conserve, 11.000 de pâini,  aproximativ 2.000 de sticle de apă minerală, 1.000 kilograme de preparate din carne (salam, parizer, costiţă afumată şi slanină afumată),  aproximativ 450 kgde lactate (lapte praf, unt, caşcaval, brânză de burduf), 550 kgde orez, peste 600 litri de ulei, 150 kgde făină, peste 800 kgde sare, 350 borcane cu muştar şi aproximativ 400 kgzahăr, biscuiţi şi sucuri.

Sorin Popescu a spus că ajutoarele din judeţul Suceava au fost preluate de Prefecturile şi Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din cele două judeţe, după care au fost distribuite persoanelor aflate în dificultate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ajutoare alimentare pentru persoaele afectate de ninsori şi viscol din sudul ţării.
 Vizualizări articol: 870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ajutoare alimentare pentru persoaele afectate de ninsori şi viscol din sudul ţării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei