Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 dec 2011 - Anul XVI, nr. 297 (4895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suită de concerte de Crăciun, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”

Vineri, 16 Decembrie 2011 (14:27:27)

Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava întâmpină Crăciunul cu o suită de concerte dedicate sărbătorii care se apropie.

Primul concert va avea loc sâmbătă, de la ora 19:30, la Biserica Catolică. Lăcaşul de cult va găzdui Concertul de Crăciun susţinut de cvartetul vocal "Cantabile" alcătuit din profesori ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu" Suceava.

Concertul, care cuprinde colinde şi cântece de Crăciun din repertoriul românesc şi internaţional, este un dar oferit publicului sucevean şi mai ales copiilor de la Căminul  „Sfântul Nicolae" cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Intrarea la concert  este liberă.

Următorul concert va avea loc luni, 19 decembrie, ora 18:30, în sala Auditorium a Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava. Este vorba de concertul profesorilor. Programul cuprinde piese din creaţia compozitorilor Schubert, Bizet, Dvorjak, Chopin, Mozart, interpretate de solişti vocali, instrumentişti şi formaţii camerale. Recitalul se încheie cu un program de colinde interpretate de Cvartetul vocal „Cantabile”. Şi la acest eveniment intrarea este liberă.

Marţi, 20 decembrie, de la ora 18:30, în sala Dom Polski va avea loc Concertul de muzică clasică „Armonii de Crăciun”, susţinut de elevi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Programul susţinut de interpreţi individuali, formaţii de cameră şi de orchestră, cuprinde piese din creaţia compozitorilor Chopin, Haydn, Handel, Rossini şi Johannes Strauss. Intrarea este liberă.

Suita de concerte de la Colegiul de Artă se încheie joi, 22 decembrie. Începând cu ora 18:30, în sala Auditorium a colegiului va avea loc un spectacol folcloric.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suită de concerte de Crăciun, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”.
 Vizualizări articol: 934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Suită de concerte de Crăciun, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei