Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2011 - Anul XVI, nr. 283 (4881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Staţia de transformare a energiei electrice din Solca, modernizată cu 1,9 milioane de lei

Miercuri, 30 Noiembrie 2011 (14:21:18)

Staţia de transformare a energiei electrice din localitatea Solca a fost modernizată de E.ON Moldova Distribuţie, investiţia fiind în valoare de 1,9 milioane de lei. Reprezentanţii E.ON au declarat că investiţia creşte siguranţa în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor din Solca şi zonele limitrofe, oferind un grad crescut de siguranţă în exploatare.

“Prioritatea E.ON Moldova Distribuţie este asigurarea funcţionării şi exploatării în condiţii de siguranţă a reţelelor de energie electrică. Pentru aceasta, compania noastră derulează programe ample de investiţii ce vizează modernizarea sistemului de distribuţie a energiei electrice şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite consumatorilor. De curând, E.ON Moldova Distribuţie a finalizat lucrările de modernizare la staţia de transformare Solca. Prin investiţia de 1,9 milioane de lei au fost înlocuite echipamentele vechi, cu echipamente de ultima generaţie, având un grad înalt de fiabilitate, la nivelul celor utilizate pe plan mondial”, au completat reprezentanţii E.ON.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Staţia de transformare a energiei electrice din Solca, modernizată cu 1,9 milioane de lei.
 Vizualizări articol: 861 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Staţia de transformare a energiei electrice din Solca, modernizată cu 1,9 milioane de lei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Promovare ieftina, pentru fraieri trimis de
(30 nov 2011, 22:52:39
Investitia anuntata urmareste automatizarea unor procese in scopul reducerii de personal... Nu faci investitii acolo unde se consuma mai putin decat acum 20 de ani. Eon Moldova distributie nu investeste mai nimic, tehnic totul este la nivelul la care au preluat infrastructura, dar mult mai degradat. Profitul sa traiasca! Penele de curent se tin lant (vezi si recentele intreruperi de alimentare pentru statiile de pomapre a apei) iar bataia de joc fata de consumatori continua. A se vedea cozile de la centrul de relatii cu clientii din centru, mai rau ca pe vremea raposatului. In plus clientii platesc penalizari daca intarzie plata facturii dar Eon nu este penalizata in nici un fel pentru intreruiperi. Asta e monoplul... Cand termina de supt poate lasa pe altii sa gestioneze ce mai ramane.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei