Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2011 - Anul XVI, nr. 269 (4867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Casa de Pensii pune la dispoziţia pensionarilor ultima serie de bilete de tratament

Luni, 14 Noiembrie 2011 (15:58:30)

Casa Judeţeană de Pensii Suceava pune la dispoziţia pensionarilor ultima serie de bilete de tratament din acest an. Directoarea CJP Suceava, Camelia Chitul, a precizat că biletele au început să fie distribuite începând de luni la sediul acestei instituţii, plecarea în staţiuni urmând să se facă în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie 2011. Camelia Chitul a precizat că pentru această serie sunt disponibile 242 de bilete de tratament, pentru staţiunile Vatra Dornei, Amara, Techirghiol, Mangalia, Olăneşti, Felix, 1 Mai, Nicolina, Târgu Ocna, Bălţăteşti şi Sarata Monteoru.

Listele cu repartiţia biletelor de tratament sunt afişate atât la Casa Judeţeană de Pensii, cât şi pe pagina de internet a instituţiei. „Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament trebuie să se  prezinte la sediul instituţiei noastre, până la data de 25 noiembrie 2011, cu biletul de trimitere, formularul în regim special de la medic, în dublu exemplar, şi buletinul sau cartea de identitate. La aceste documente se adaugă cuponul de pensie aferent lunii octombrie 2011, dacă plecarea este pe 29 şi 30 noiembrie 2011, sau cuponul aferent lunii noiembrie 2011, dacă plecarea este în zilele de 1 şi 2 decembrie 2011”, a declarat Camelia Chitul. Ea a adăugat că în situaţia în care beneficiarii care se regăsesc pe listele aprobate nu se prezintă în termen de zece zile pentru ridicarea biletelor de tratament în staţiune, locurile vor fi redistribuite.

Şefa CJP Suceava a mai precizat că la ridicarea biletelor de tratament, trebuie să se prezinte în mod obligatoriu titularul biletului sau, în cazuri excepţionale, o altă persoană, desemnată de către titular pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casa de Pensii pune la dispoziţia pensionarilor ultima serie de bilete de tratament.
 Vizualizări articol: 929 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Casa de Pensii pune la dispoziţia pensionarilor ultima serie de bilete de tratament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei