Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 oct 2011 - Anul XVI, nr. 251 (4849)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PSD Suceava se reorganizează pentru a convinge populaţia să meargă la vot

Luni, 24 Octombrie 2011 (15:48:23)

PSDSuceava îşi va folosi membrii de partid din întreg judeţul pentru a-i convinge pe suceveni să vină în număr cât mai mare la vot la alegerile care vor avea loc în anul 2012. Preşedintele social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că decizia a fost luată în cadrul Consiliului Naţional al PSDşi va fi aplicată în toate filialele din ţară.

Nechifor a spus că, până la sfârşitul acestui an, PSDSuceava îşi va crea o reţea electorală, cu structuri de la organizaţiile de municipiu, oraş, comună şi până la secţii de votare, cartiere şi străzi, acestea având rolul de a-i convinge pe oameni că trebuie să se prezinte la vot.  

Liderul PSDSuceava a adăugat că este convins că democrat-liberalii vor continua să meargă cu „găleata” în campania electorală, deoarece acest lucru este mai ieftin pentru ei. Nechifor consideră că PD-L preferă să le dea românilor „găleţi” în campanie decât să ia măsuri pentru creşterea nivelului de trai al populaţiei.

„În viziunea lor s-a demonstrat faptul că este mult mai ieftin să dai o găleată plină cu ceva în campanie decât să creezi locuri de muncă, să creşti pensiile sau salariile sau să construieşti un stat care să fie deschis către dezvoltare, către investiţii şi către o viaţă mai bună”, a spus Cătălin Nechifor.  

Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a precizat că la Consiliul Naţional al PSD, liderul acestui partid, Victor Ponta, a prezentat un decalog şi un set de principii care vor trebui respectate de către social-democraţi. „Cel mai important lucru spus la nivel naţional, prin vocea lui Victor Ponta, este acela că nu mai putem să spunem altceva decât ceea ce facem. Nu mai trebuie să promitem decât ceea ce ştim sigur că vom putea să facem pentru România. Şi suntem obligaţi în acest moment să facem mai multe lucruri”, a arătat Nechifor.  

„Se ştie că avem un program economic clar definit care presupune scăderea TVA la alimente de bază, în aşa fel încât, pâinea, laptele sau carnea să ajungă pe masa românilor cu un TVA mult mai mic decât cel actual, de 24%. Mai avem şi multe alte proiecte economice şi proiecţii bugetare care ne determină să credem că putem într-un termen rezonabil de timp să aducem ceea ce înseamnă un parcurs normal decent pentru majoritatea românilor. Odată ce PSDva guverna, salariile vor creşte. Nu într-o manieră extraordinară, nu se vor dubla, dar va fi o creştere care va fi resimţită de fiecare cetăţean în buzunar”, a mai spus Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava se reorganizează pentru a convinge populaţia să meargă la vot.
 Vizualizări articol: 879 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Suceava se reorganizează pentru a convinge populaţia să meargă la vot0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iar galeata trimis de
(24 oct 2011, 21:38:17
cine va LUA GALEATA si va VOTA PD-L, poate sa-si umple galeata cu rahat (portocaliu) ca asa viata va avea . DE RAHAT

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei