Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 sep 2011 - Anul XVI, nr. 224 (4822)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

“Pe meridianele lumii” şi “Imaginea ta contează”, la Asociaţia Nevăzătorilor din Suceava

Joi, 22 Septembrie 2011 (14:33:22)

La Clubul Asociaţiei Nevăzătorilor din România – Filiala Suceava se vor desfăşura, sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 9:30, fazele judeţene a două concursuri cu tradiţie, „Pe meridianele lumii”, destinat nevăzătorilor din întreg judeţul, şi „Imaginea ta contează”, concurs destinat doar nevăzătoarelor.

După cum ne-a spus Grigore Baran, preşedintele Asociaţiei Nevăzătorilor din Suceava, „Pe meridianele lumii”, la care se vor acorda premii în valoare totală de 500 de lei (Premiul I, II şi menţiuni) este un concurs de cultură generală în cadrul căruia concurenţii trebuie să răspundă la un set de întrebări din diverse domenii ale cunoaşterii. „Întrebările sunt cu mai multe variante de răspuns şi cu diferite grade de dificultate. Cel care se poziţionează pe primul loc ne va reprezenta asociaţia, respectiv judeţul Suceava, la faza zonală a competiţiei”, a explicat Grigore Baran.

Cel de-al doilea concurs, „Imaginea ta contează”, este destinat  exclusiv femeilor nevăzătoare, care vor avea de trecut prin câteva probe de aptitudini, vor fi jurizate creaţiile spontane ale concurentelor, dar şi de compunere (realizarea unui catren, cu ajutorul a două, trei cuvinte propuse de juriu). Şi la acest concurs, premiile sunt în valoare de 500 de lei, la care se adaugă şi diplome.

Cel mai cunoscut eveniment sărbătorit an de an de nevăzătorii suceveni (circa 4.500 de membri ai Asociaţiei Nevăzătorilor din România – Filiala Suceava) este „Ziua Bastonului Alb” - pe 15 octombrie, când vor fi organizate mai multe concursuri şi programe artistice cu şi pentru nevăzători. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Pe meridianele lumii” şi “Imaginea ta contează”, la Asociaţia Nevăzătorilor din Suceava.
 Vizualizări articol: 800 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
“Pe meridianele lumii” şi “Imaginea ta contează”, la Asociaţia Nevăzătorilor din Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei