Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 aug 2011 - Anul XVI, nr. 196 (4794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproximativ 150 de tineri au participat la Şcoala de vară organizată de UNPR Suceava

Duminică, 21 August 2011 (14:37:49)

Aproximativ 150 de tineri din toate judeţele Moldovei au participat la sfârşitul săptămânii, la Gura Humorului, la Şcoala de vară organizată de Uniunea Naţională pentru Progresul României Suceava. La această şcoală au fost prezenţi membri ai organizaţiilor UNPR din judeţele Suceava, Bacău, Botoşani, Brăila, Galaţi, Iaşi, Neamţ şi Vaslui, la lucrări fiind prezenţi vicepreşedinţii UNPR Şerban Mihăilescu şi Luminiţa Iordache, precum şi liderul Organizaţiei Judeţene Suceava, Cătălina Vartic.

Aceasta din urmă a declarat că organizarea acestei Şcoli de vară s-a făcut după ce UNPR Suceava a reuşit să aibă filiale în toate localităţile judeţului. „Această Şcoală de vară era necesară deoarece după un an de la înfiinţarea partidului, după ce ne-am organizat în teritoriu era nevoie să trecem pe o treaptă superioară şi să vedem care sunt întrebările tinerilor şi să încercăm să le dăm răspunsuri. Iar tinerii au avut întrebări despre regionalizare, despre criză şi despre viitorul lor. Ce ne-a impresionat cel mai mult la aceşti tineri a fost că au avut nevoie de această Şcoală de vară. Temelia pentru orice reuşită nu ţi-o dă decât şcoala. Iar Şcoala de vară de la Gura Humorului asta a încercat. Să le arate tinerilor că sunt oameni dispuşi să-i asculte, să le răspundă la întrebări şi să le dea noi teme de gândire”, a spus Cătălina Vartic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproximativ 150 de tineri au participat la Şcoala de vară organizată de UNPR Suceava.
 Vizualizări articol: 575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aproximativ 150 de tineri au participat la Şcoala de vară organizată de UNPR Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cu ce drept ?!?!?!??!!!?!?!?!?!??!?!?!?!?!!??!!?!? trimis de
(22 aug 2011, 00:40:09
Cu ce drept organizati voi cursuri de vara daca sunteti inapti sa invatati elevii?A-ti ajuns profesori ca voda prin loboda si v-ati plictisit de catedra si acuma dati vina pe elevi!Unii profesori sunt buni si isi dau interesul dar majoritatea lasa de dorit liceele sunt de brand copii platesc sa treaca clasa!V-ati certat aiurea din cauza salariilor!Voi l-ati ales pe excrocul asta daca faceti bacalaureatul mai greu crede-ti ca rezolvati ceva?!Sunt sute de copii care sufera din cauza lepadaturilor astea de profesori care nici macar nu stiu sa corecteze o lucrare si is pusi direct la corectarea bacalaureatului!Eu nu am copiat la bacalaureat nici macar nu ni s-a permis ceea ce imi convine am invatat sa ajung unde sunt!Si sa aud dupa ce m-am stresat si m-am obosit ca 9 din 20 de clase au copiat bine mersi indiferent de camere si supraveghetori!?!?Funeriu merita sa cada!Sunt elevi care au cazut de multe ori din cauza ca profesorii nu stiu sa corecteze o lucrare spre exemplu la matematica!Comentariul meu poate nu conteaza dar v-a veni o zi in care veti raspunde lepadaturi nerusinate care critica omul aiurea!Invatatine nu ne tineti 24/7 morale cum ca suntem prosti si asa mai departe dativa interesul si daca nu merge invatati-ne!De asta sunteti platiti!Multi copii s-au sinucis au plans si au avut multe probleme din cauza tiraniei voastre!Sa ziceti ca daca cineva nu se descurca la matematica m1 sa nu se poata schimba la m2 si sa faceti acea persoana si retardata si sa o jigniti e deja prea mult jos cu profesorii din romania jos cu totul coruptia e la putere huo!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei