Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 aug 2011 - Anul XVI, nr. 190 (4788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vosganian: Călin Popescu Tăriceanu nu este folosit îndeajuns de către PNL

Duminică, 14 August 2011 (14:24:35)

Vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, a declarat, sâmbătă, la Suceava că fostul lider al liberalilor şi premier al României, Călin Popescu Tăriceanu, reprezintă o resursă importantă pentru acest partid, însă în momentul de faţă nu este folosit la nivelul la care ar putea contribui la creşterea prestigiului PNL. Vosganian a spus că din punctul său de vedere, Călin Popescu Tăriceanu ar trebui reîncorporat în structurile de conducere ale PNL, ca membru al Biroului Politic Central al acestui partid.

„Acum el poate participa la şedinţe în calitate de preşedinte al grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor. În opinia mea el trebuie să fie membru al Biroului. Nu este şi tocmai asta este problema. Pentru că, potrivit statutului, au fost incluşi ca membri ai Biroului numai preşedintele fondator şi preşedintele de onoare, Radu Câmpeanu, respectiv Mircea Ionescu Quintus”, a declarat Varujan Vosganian. El a mai adăugat că opinia lui Călin Popescu Tăriceanu este importantă ca membru cu drept de vot al Biroului Politic Central al PNL.

Pe de altă parte, făcând referire la relaţiile omului de afaceri Dinu Patriciu în raport cu PNL, Varujan Vosganian a declarat că liberalii nu ar trebui să-şi irosească forţele în discuţii despre acesta. „Subiectul este invocat în exces, având în vedere rolul său real în PNL. Şi vreau să spun că raportul dintre capacitatea lui de a decide în PNL şi rolul omului de afaceri în cadrul acestui partid este complet disproporţionat. Dinu Patriciu nu influenţează decizia în PNL”, a spus vicepreşedintele liberalilor.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vosganian: Călin Popescu Tăriceanu nu este folosit îndeajuns de către PNL.
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vosganian: Călin Popescu Tăriceanu nu este folosit îndeajuns de către PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei