Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iun 2011 - Anul XVI, nr. 146 (4744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băişanu vrea ca PNL să dea candidatul pentru Primăria Suceava

Joi, 23 Iunie 2011 (15:38:51)

Liberalii vor să desemneze viitorul candidat pentru funcţia de primar al Sucevei. Anunţul a fost făcut de preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, care a precizat că în urma sondajelor de opinie realizate în municipiul reşedinţă de judeţ, liberalii ar obţine mai multe voturi decât partenerii social-democraţi din cadrul Uniunii Social Liberale.

Băişanu a arătat că rezultatele din sondajele făcute de liberali arată că PNL devansează PSD cu aproximativ zece procente. El a arătat că, în aceste condiţii, liberalii ar putea să solicite candidatura pentru Primăria Suceava în cadrul viitoarei şedinţe a USLSuceava.

„La primăria Suceava probabil vom cere candidatura pentru PNL, precum şi în celelalte localităţi unde avem noi primari. În PNL există foarte mulţi oameni care ar putea candida fie la Primăria Suceava, fie la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava”, a declarat Băişanu. Întrebat cine ar putea fi potenţialii candidaţi pentru CJ Suceava, Alexandru Băişanu s-a nominalizat pe el, dar şi pe fostul ministru al Educaţiei Cristian Adomniţei şi pe primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc.

Băişanu a spus că în cursul zilei de vineri va avea loc o întâlnire între liderii suceveni ai PNL şi PSD, în cadrul căreia urmează să se stabilească care dintre cele partide va avea candidat pentru Primăria Suceava şi pentru şefia administraţiei judeţene, precum şi paritatea pe viitoarele liste de candidaţi pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Suceava.

Liderul PNL a arătat că în cadrul USL Suceava nu pot fi purtate discuţii cu reprezentanţii PC, pe motiv că organizaţia judeţeană a acestui partid nu există din punct de vedere juridic.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu vrea ca PNL să dea candidatul pentru Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Băişanu vrea ca PNL să dea candidatul pentru Primăria Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei