Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iun 2011 - Anul XVI, nr. 142 (4740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drumul dintre Mănăstirile Râşca şi Slătioara va fi asfaltat

Duminică, 19 Iunie 2011 (16:03:51)

Drumul judeţean care face legătura între Mănăstirile Râşca şi Slătioara va fi reabilitat în totalitate. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat în cursul zilei de sâmbătă lucrările de modernizare a traseului dintre cele două mănăstiri, investiţie care face parte din proiectul de asfaltare a drumului judeţean 155A, pe traseul Praxia – Bogdăneşti – Râşca – Slătioara.

Şeful administraţiei judeţene a precizat că drumul va fi asfaltat pe o porţiune de 18 kilometri, finanţarea fiind asigurată prin programul de pietruire şi asfaltare a drumurilor comunale şi judeţene aprobat prin Hotărârea de Guvern 577/1997, şi care este finanţat de Ministerul Dezvoltării Regionale.

„După finalizarea acestor investiţii, Mănăstirile Râşca şi Slătioara vor fi racordate, printr-un drum complet modernizat, la circuitul turistic al judeţului Suceava. Asfaltarea acestui drum este extrem de importantă pentru activitatea turistică din această zonă, mai ales că acest tronson de drum asigură accesul la peste zece biserici şi mănăstiri. Şi nu în ultimul rând, trebuie amintit că, în ultima perioadă, în zona Fălticeni numărul investiţiilor a crescut extrem de mult, printre acestea numărându-se şi modernizarea acestui drum”, a declarat Flutur.

El a solicitat autorităţilor locale, dar şi cetăţenilor să se ocupe de repararea gardurilor şi de întreţinerea şanţurilor pe tot traseul care duce spre Mănăstirea Slătioara.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumul dintre Mănăstirile Râşca şi Slătioara va fi asfaltat.
 Vizualizări articol: 656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Drumul dintre Mănăstirile Râşca şi Slătioara va fi asfaltat5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei